Rondje Forum 14-6: Foto’s van Marieke Elsinga en Celine Huijsmans en Trijntje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Benieuwd wat er dit weekend allemaal aan foto’s op het forum bijgekomen is? Ga lekker zitten, en vergaap je aan nieuwe beelden, screencaps en kiekjes van Marieke Elsinga, Dee van der Zeeuw, Celine Huijsmans en Trijntje Oosterhuis!

Marieke Elsinga

We zien De korte filmpjes zitten boordevol kleedkamergeheimen en doldwaze avonturen in de wandelgangen.

Celine Huijsmans

Net als Marieke is ook Celine Huijsmans vaak op tv aan de presentatiedesk te vinden. Moeiteloos springt ze van de ene emotie in de andere. Vooral bij ernstig nieuws kan ze zó serieus kijken. De tranen springen bijna in je ogen!

Dee van der Zeeuw

Ken je het fenomeen ’try-on haul’? Youtubers kopen (lees: krijgen) tassen vol nieuwe kleding, en gaan die dan voor de camera passen. De omkleedmomentjes zijn er natuurlijk tussenuit geknipt, maar ook zonder platvloerse beelden wordt snel duidelijk waar deze video’s om draaien. Ook bij Youtuber Dee van der Zeeuw. Kleine hint: die nieuwe kleding speelt slechts een bijrol.

Trijntje Oosterhuis

We hadden het over Davina Michelle die bij We Want More de show stal. Maar Trijntje Oosterhuis mogen we natuurlijk niet vergeten! Deze grand dame van de Nederlandse muziekindustrie zag er namelijk ook puik uit aan die jurytafel!

Laatste nieuws

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen. 

Foto: Christina Curry scheert zich op vreemde plek

Christina Curry, de dochter van Patricia Paay, deelt een bijzondere video met de buitenwereld waarbij ze zich op een vreemde plek scheert. 

Foto: VI-barvrouw Ashley Zaat straalt in doorzichtig jurkje

Ashley Zaat is voornamelijk bekend van haar belangrijke functie bij Vandaag Inside. Maar ook in haar vrije tijd is de blondine erg interessant om te volgen.

Gerelateerde berichten