Rondje forum: foto’s van Jessie Jazz Vuijk, Nikki Herr & meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is weer tijd voor wat beweging! Daarom lopen we weer een verfrissend blokje om, langs de nieuwste foto’s op ons forum. Deze keer starten we met een ‘kwetsbaar’ kiekje van Jessie Jazz Vuijk. Vervolgens zien we een lollige Kim Kötter, en daarna een romantische Nikki Herr. Onze wandeling eindigt met de uitermate kattige Sanne Hans.

Jessie Jazz Vuijk

Dat je persoonlijke verzorging ook tijdens de coronacrisis érg belangrijk is, kan Jessie Jazz Vuijk maar niet genoeg benadrukken. Op haar forumpagina laat ze ons dan ook zien dat de douche en wat shampoo je grootste vrienden zijn in deze tijden.

Kim Kötter

Volgens Kim Kötter is de beroemde uitspraak van clown Bassie ‘Altijd blijven lachen’ toepasselijker dan ooit. Kim laat ons op haar forumpagina dan ook zien hoe het moet.

Nikki Herr

Alhoewel Valentijnsdag alweer een tijdje geleden is, vinden we Nikki Herr nog steeds in zeer romantische sferen tijdens een uitzending van Goedemorgen NederlandNou Nikki, na het zien van deze liefdevolle outfit hadden we een héérlijke morgen!

Sanne Hans

Als we het normaal gesproken over ‘kattig’ hebben komen we vaak eerder bij Anouk uit dan bij The Voice coach Sanne Hans. In de uitzending van gisteravond waren het toch echt Miss Montreal en haar kittige outfit die er met de titel vandoor gingen.

Laatste nieuws

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.

Gerelateerde berichten