Rondje Forum: Foto’s van Eva Jinek, Juultje Tieleman & Meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We breken de week doormidden met vierdubbel blond. Dat klinkt als een verschrikkelijk zwaar biertje, maar is in werkelijkheid ‘gewoon’ een verzameling forumfoto’s van ’n viertal blonde dames. Davina Michelle, Juultje Tieleman, Eva Jinek en Sharon Pieksma om precies te zijn. Genieten mag ook zonder mate.

Davina Michelle

Davina Michelle is inmiddels expert in optreden voor publieksloze zalen. Ze is vooralsnog de enige artiest ooit die Ahoy volledig leeg speelde. Dit unieke Coronakunstje mocht ze in een volledig leeg Rijksmuseum nog eens flikken.

Juultje Tieleman

Juultje Tieleman ziet er ook in een huispak goed uit. Geen wonder dat ’s lands grootste online kledingwinkel haar vraagt voor Insta-reclame. Als iemand dit soort relaxkleding aan de vrouw kan brengen, is het Juultje. Wij mannen genieten gratis mee.

Eva Jinek

Veel live tv is er niet meer te zien. Eva Jinek en haar talkshow zijn een van de zeldzame uitzonderingen in deze tijden. Gelukkig zorgt Eva er met haar outfits voor dat we elke dag in ieder geval een reden hebben om te gaan kijken.

Sharon Pieksma

Hij is flauw, maar Sharon Pieksma was goedgemutst gisteren. Rood hoedje tegen de zon, zwarte zwemkleding tegen de stiekeme gluurders en een flesje water tegen de uitdroging.

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Maan de Steenwinkel zoekt de grens op met bizarre outfit

Maan de Steenwinkel trakteert haar fans tijdens menig optreden niet enkel op mooie muziek, maar ook op een mooie Maan. Toch viel ze deze keer het meest op dankzij deze extreme outfit!

Video: Nikkie Plessen floept bijna uit piepklein topje

Nikkie Plessen is dol op minimalisme. Niet alleen bewijst ze dat door kleine outfits te verzinnen voor haar shoppers, maar zelf draagt ze ook het liefst zo min mogelijk. Deze keer is ze misschien zelfs iets té ver gegaan...

Video: Victoria Koblenko ongewenst gefilmd tijdens dansje in galajurk

Victoria Koblenko danst en zingt mee met Oekraïense muziek. Niet in een afgelegen club ergens in Amsterdam, maar op een exclusief galafeest. Haar beste jurk trok ze snel uit de kast. Maar die mag niet gefilmd worden, zo lijkt het. Althans, niet helemaal...

Gerelateerde berichten