Rondje Forum: Foto’s van Eva Jinek, Juultje Tieleman & Meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We breken de week doormidden met vierdubbel blond. Dat klinkt als een verschrikkelijk zwaar biertje, maar is in werkelijkheid ‘gewoon’ een verzameling forumfoto’s van ’n viertal blonde dames. Davina Michelle, Juultje Tieleman, Eva Jinek en Sharon Pieksma om precies te zijn. Genieten mag ook zonder mate.

Davina Michelle

Davina Michelle is inmiddels expert in optreden voor publieksloze zalen. Ze is vooralsnog de enige artiest ooit die Ahoy volledig leeg speelde. Dit unieke Coronakunstje mocht ze in een volledig leeg Rijksmuseum nog eens flikken.

Juultje Tieleman

Juultje Tieleman ziet er ook in een huispak goed uit. Geen wonder dat ’s lands grootste online kledingwinkel haar vraagt voor Insta-reclame. Als iemand dit soort relaxkleding aan de vrouw kan brengen, is het Juultje. Wij mannen genieten gratis mee.

Eva Jinek

Veel live tv is er niet meer te zien. Eva Jinek en haar talkshow zijn een van de zeldzame uitzonderingen in deze tijden. Gelukkig zorgt Eva er met haar outfits voor dat we elke dag in ieder geval een reden hebben om te gaan kijken.

Sharon Pieksma

Hij is flauw, maar Sharon Pieksma was goedgemutst gisteren. Rood hoedje tegen de zon, zwarte zwemkleding tegen de stiekeme gluurders en een flesje water tegen de uitdroging.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.