Rondje Forum 7-7: Foto’s van Monique Westenberg, Nikkie Plessen & meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vliegtuigen mogen eindelijk weer richting warme bestemmingen binnen Europa. Voor je favoriete bekende vrouwen is zo’n reisje snel geboekt. Monique Westenberg en Nikkie Plessen trokken meteen hun bikini aan. Bridget Maasland en Robin Martens bleven thuis, maar weten ook zonder zuid-Europees zonnetje te stralen!

Monique Westenberg

De liefde tussen Monique Westenberg en André Hazes zou op een vakantie-eiland weer opgebloeid zijn. Het zal dus geen toeval zijn dat de twee zich nu weer aan het strand bevinden! André denkt nu wel twee keer na voor hij deze dame laat glippen!

Nikkie Plessen

Ook Nikkie Plessen is nadat de vakantielichten op groen gingen als de wiedeweerga vertrokken naar warmere oorden. Waar de blondine nu is kan ze eindelijk wél gewoon haar bikini aan!

Bridget Maasland

Bridget Maasland kan niet weg: iemand moet aan de desk van RTL Boulevard staan! Zonder Nikkie en haar afleidende achtergrondbenen heeft Bridget besloten met een knalblauwe jurk álle aandacht op zich te vestigen!

Robin Martens

Aan die lucht te zien viert Robin Martens dit jaar vakantie in Nederland. Verstandig, geldbesparend, en helemaal niet zo’n straf!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!