Rondje Forum 5-7: Foto’s van Britt Dekker, Elise van der Horst & meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zondag, matig weer, Formule 1 op tv: grote kans dat jij gewoon binnen zit op deze vreemde zomerdag. Gelukkig is het altijd weer voor een rondje langs de mooiste foto’s van ons forum. Britt Dekker, Elise van der Horst, Fidan Ekiz en Lisa Vol van OG3NE lieten zich zien!

Britt Dekker

Geen idee welk strand Britt Dekker met dit weer denkt te gaan bezoeken, maar de paardenfluisteraar zette een zeer mooie bikinifoto online. Zou ze stiekem een binnenbadje hebben?

Elise van der Horst

Elise van der Horst heeft een vriend of vriendin met een hele goede camera. Dat moet wel. Veel te vaak zien we de zangeres dit soort kwaliteitsfoto’s online zetten. Kan geen toeval zijn!

Fidan Ekiz

Fidan Ekiz wordt één van de nieuwe DWDD-presentatoren. Dat werd gisteren ook bij RTL Boulevard besproken. Resultaat: een groot aantal nieuwe screencaps van de presentatrice!

Lisa Vol (OG3NE)

Lisa Vol van OG3NE heeft op dit moment een luilekkerleventje. Dat mag ook wel: tijdens de coronacrisis hebben zij en haar zusjes volop doorgewerkt. Tijd voor échte vakantie dus. Daar horen zwembadfoto’s bij!

Laatste nieuws

Foto: Wijndrinkende Nikkie Plessen laat zien wat goed trekken is

Nikkie Plessen is altijd druk in de weer met haar eigen kledingmerk. Maar soms zit het niet zo lekker.

Foto: Anna Nooshin droomt van mond-op-mond met Kim Feenstra

Anna Nooshin kan de laatste tijd maar aan één ding denken en dat is mond-op-mond met de knappe Kim Feenstra.

Deze 4 beeldschone vrouwen maken Westworld seizoen 4 op HBO Max een must-watch

Westworld is terug van weggeweest! De fantastische sci-fi show keert weer terug naar HBO Max en dat betekent dat je van al deze mooie vrouwen mag genieten. 

Gerelateerde berichten