Rondje Forum 5-7: Foto’s van Britt Dekker, Elise van der Horst & meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zondag, matig weer, Formule 1 op tv: grote kans dat jij gewoon binnen zit op deze vreemde zomerdag. Gelukkig is het altijd weer voor een rondje langs de mooiste foto’s van ons forum. Britt Dekker, Elise van der Horst, Fidan Ekiz en Lisa Vol van OG3NE lieten zich zien!

Britt Dekker

Geen idee welk strand Britt Dekker met dit weer denkt te gaan bezoeken, maar de paardenfluisteraar zette een zeer mooie bikinifoto online. Zou ze stiekem een binnenbadje hebben?

Elise van der Horst

Elise van der Horst heeft een vriend of vriendin met een hele goede camera. Dat moet wel. Veel te vaak zien we de zangeres dit soort kwaliteitsfoto’s online zetten. Kan geen toeval zijn!

Fidan Ekiz

Fidan Ekiz wordt één van de nieuwe DWDD-presentatoren. Dat werd gisteren ook bij RTL Boulevard besproken. Resultaat: een groot aantal nieuwe screencaps van de presentatrice!

Lisa Vol (OG3NE)

Lisa Vol van OG3NE heeft op dit moment een luilekkerleventje. Dat mag ook wel: tijdens de coronacrisis hebben zij en haar zusjes volop doorgewerkt. Tijd voor échte vakantie dus. Daar horen zwembadfoto’s bij!

Laatste nieuws

Foto: Emma Heesters is perfect cadeautje in laag topje

Emma Heesters is vroeg met cadeautjes uitdelen deze feestdagen! Er hoeft alleen een strikje losgetrokken te worden, en haar topje ligt op de grond!

Video: Babette van Veen kleedt zich uit tijdens pikante scène in GTST

De prachtige Babette van Veen laat niets meer aan de verbeelding over in deze pittige scène van GTST.

Foto: Heleen van Royen laat zich zien in strakke broek

Heleen van Royen vond het weer eens tijd voor een mooie selfie! De schrijfster deelt een foto waarop ze haar strakste broek uit de kast getrokken heeft...

Gerelateerde berichten