Rondje Forum 4-7: Foto’s van Katja Schuurman, Nikkie Plessen & meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het Mannenzakenforum is er voor iedereen. Of je nou fan bent van benen, voorgevels of een andere categorie – je zult er sowieso iets naar je gading vinden. Deze keer zijn het Katja Schuurman, Nikkie Plessen, Carola Schouten en Miljuschka Witzenhausen die met nieuwe uiterst interessante foto’s komen…

Katja Schuurman

Katja Schuurman is inmiddels hoogzwanger, en ze is dankbaar voor van alles en nogwat. Op Instagram neemt ze de tijd om haar voorgevel eens goed in het zonnetje te zetten. ‘Ollie en Bollie’ noemt Katja ze: hun transformatie van lustopwekkende objecten naar ‘melkfabrieken’ (Katja’s woorden) noemt ze fascinerend. Daar hoort Katja kennende natuurlijk een pikante foto bij!

Nikkie Plessen

Wie kijkt RTL Boulevard puur om Nikkie Plessen in actie te zien? Ook als ze niet echt in actie komt maakt de blonde ondernemer een verpletterende indruk. Zelfs als ze met de benen over elkaar in een fauteuil ergens achter in beeld verschijnt, eist ze meer aandacht op dan de presentatoren!

Carola Schouten

Over benen gesproken: forumlid Puma is fan van het onderstel van minister Carola Schouten. Geen voor de hand liggende combinatie, maar zeker een kijkje waard!

Miljuschka Witzenhausen

weinig verhullende foto

Laatste nieuws

Foto: Kijkers in shock door twee nieuwe actrices in House of the Dragon (HBO Max)

Er gaat een grote wisseling van de wacht plaatsvinden in de serie House of Dragon, de opvolger van Game of Thrones op HBO Max.

Foto: Patricia Paay wijst eindelijk boosdoeners aan na berucht ‘vies filmpje’

Patricia Paay kan eindelijk praten over het vervelende voorval met een 'vies filmpje' dat van haar opdook een aantal jaar geleden.

Foto: Sensi Lowe deelt diepgaand kiekje van openhangend jurkje

Sensi Lowe plaatst wel vaker prachtige foto's van zichzelf, maar meestal zijn ze niet zo diepgaand als het volgende kiekje!

Gerelateerde berichten