Rondje Forum 4-7: Foto’s van Katja Schuurman, Nikkie Plessen & meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het Mannenzakenforum is er voor iedereen. Of je nou fan bent van benen, voorgevels of een andere categorie – je zult er sowieso iets naar je gading vinden. Deze keer zijn het Katja Schuurman, Nikkie Plessen, Carola Schouten en Miljuschka Witzenhausen die met nieuwe uiterst interessante foto’s komen…

Katja Schuurman

Katja Schuurman is inmiddels hoogzwanger, en ze is dankbaar voor van alles en nogwat. Op Instagram neemt ze de tijd om haar voorgevel eens goed in het zonnetje te zetten. ‘Ollie en Bollie’ noemt Katja ze: hun transformatie van lustopwekkende objecten naar ‘melkfabrieken’ (Katja’s woorden) noemt ze fascinerend. Daar hoort Katja kennende natuurlijk een foto bij!

Nikkie Plessen

Wie kijkt RTL Boulevard puur om Nikkie Plessen in actie te zien? Ook als ze niet echt in actie komt maakt de blonde ondernemer een verpletterende indruk. Zelfs als ze met de benen over elkaar in een fauteuil ergens achter in beeld verschijnt, eist ze meer aandacht op dan de presentatoren!

Carola Schouten

Over benen gesproken: forumlid Puma is fan van het onderstel van minister Carola Schouten. Geen voor de hand liggende combinatie, maar zeker een kijkje waard!

Miljuschka Witzenhausen

weinig verhullende foto

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.