Rondje Forum 30-7: Foto’s van Emma Deckers, Britt Scholte en Gaby Blaaser

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De temperaturen lopen niet alleen buiten hoog op. Ook op het Mannenzakenforum gaat het er heet aan toe! Geen wonder dat Britt Scholte, Miljuschka Witzenhausen, Emma Deckers en Gaby Blaaser zich zo luchtig gekleed hebben!

Emma Deckers

Emma Deckers is sinds kort ook op nationale filmpremières te zien! De dochter van Richard Krajicek en Daphne Deckers had een rolletje gescoord in ‘Alles is zoals het zou moeten zijn’, en plukt daar nu de vruchten van!

Britt Scholte

Het kwik tikt de 25 weer aan! Tijd voor een smakelijke reeks zwembadfoto’s! Britt Scholte geeft het startschot met deze zinderende kiekjes.

Gaby Blaaser

Gaby Blaaser blikte terug op haar Bachelorette-seizoen. Een traan, een lach, een zoen, bedgeheimen en gemene opmerkingen: het zat er allemaal in. Hoe dat eruit zag? Zo dus.

Miljuschka Witzenhausen

nieuwste badpak. Tijd voor een verfrissende duik!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?