Rondje forum 30-5: Foto’s van Anna Nooshin, Sylvana IJsselmuiden en meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vandaag in Rondje Forum: een Sylvana IJsselmuiden, een spannende Yolanthe Cabau, een uitdagende Anna Nooshin en een lekker sportieve Joy Beune.

Sylvana IJsselmuiden

We trappen vandaag af met de deze week tot mooiste vrouw van Nederland uitgeroepen Sylvana IJsselmuiden. Op haar forumpagina is te zien hoe de Friese schone schittert in een recente, fotoshoot.

Yolanthe Cabau

Onlangs won Yolanthe Cabau van Kasbergen de Oeuvre Award van de schoonheid. Yo gaat dan stiekem ook al een tijdje mee. Dat neemt niet weg dat deze ex-voetbalvrouw er nog steeds adembenemend goed uitziet!

Anna Nooshin

Dat Anna Nooshin graag lekker doet waar ze zin in heeft, mag geen geheim wezen. De fashionista was gisteren dan ook in een eigenwijze bui toen ze dit uitdagende kiekje plaatste.

Joy Beune

Tot slot: de prachtige schaatsster Joy Beune. Ook Joy Beune behoort volgens het Nederlandse volk tot één van de knapste vrouwen van Nederland. En ja, na het zien van de nieuwe kiekjes op haar forumpagina begrijpt iedereen wel waarom!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!