Rondje forum 30-5: Foto’s van Anna Nooshin, Sylvana IJsselmuiden en meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vandaag in Rondje Forum: een gewaagde Sylvana IJsselmuiden, een spannende Yolanthe Cabau, een uitdagende Anna Nooshin en een lekker sportieve Joy Beune.

Sylvana IJsselmuiden

We trappen vandaag af met de deze week tot mooiste vrouw van Nederland uitgeroepen Sylvana IJsselmuiden. Op haar forumpagina is te zien hoe de Friese schone schittert in een recente, gewaagde fotoshoot.

Yolanthe Cabau

Onlangs won Yolanthe Cabau van Kasbergen de Oeuvre Award van de schoonheid. Yo gaat dan stiekem ook al een tijdje mee. Dat neemt niet weg dat deze ex-voetbalvrouw er nog steeds adembenemend goed uitziet!

Anna Nooshin

Dat Anna Nooshin graag lekker doet waar ze zin in heeft, mag geen geheim wezen. De fashionista was gisteren dan ook in een eigenwijze bui toen ze dit uitdagende kiekje plaatste.

Joy Beune

Tot slot: de prachtige schaatsster Joy Beune. Ook Joy Beune behoort volgens het Nederlandse volk tot één van de knapste vrouwen van Nederland. En ja, na het zien van de nieuwe kiekjes op haar forumpagina begrijpt iedereen wel waarom!

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax op tv vervangen door deze knappe blondine

Dionne Stax is één van de knapste blonde presentatrices van Nederland. Helaas heeft Dionne sterke concurrentie van andere blondines. Zo is Dionne Stax nu officieel vervangen bij haar oude omroep..

Foto: Nicolette Kluijver presenteert Expeditie Robinson in gevaarlijk kort broekje

De opnames van het nieuwe seizoen Expeditie Robinson zijn weer in volle gang. Nicolette Kluijver deelt al regelmatig wat spannende foto's van het nieuwe seizoen. Het ziet er naar uit dat het bloedheet is op het eiland want Nicolette draagt wel hele korte broekjes!

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Gerelateerde berichten