Rondje Forum 3-6: foto’s van Jutta Leerdam, Máxima en meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vandaag in Rondje Forum: Jutta Leerdam geniet van het zonnetje, Welmoed Sijtsma in een strak broekpak, Koningin Máxima straalt tijdens fietstochtje door de stad en Sophia de Boer smeert zich lekker in.

Jutta Leerdam

Het was de afgelopen dagen weer heerlijk weer. Dat betekent, naast barbecueën en liters bier gelukkig ook dat de bekende dames het zonnetje weer opzoeken. Zo ook Jutta Leerdam. Jutta genoot heerlijk in de achtertuin van het lentezonnetje.

Welmoed Sijtsma

Alhoewel bij de meeste vrouwen deze week de rokjes weer uit de kast getrokken werden, was dat bij de cast van Goedemorgen Nederland wel anders. Zelfs met dit hete weer trokken ze strak broekpak aan. Maar hé, hij staat haar meer dan prima!

Koningin Máxima

Een dame die er altijd piekfijn uitziet is natuurlijk Koningin Máxima. Zelfs tijdens een ‘gewoon’ fietstochtje ziet deze vrouw er dan ook tot in de puntjes gestileerd uit. Niet dat dat nu per se nodig is, overigens. We hebben het tenslotte over de dame die er zelfs in een TNT-postzak nog goed uitzag.

Sophia de Boer

Nog een dame die lekker van het zonnetje aan het genieten was, is Sophia de Boer. De voormalige Miss Nederland trok een bikini met een vrolijk motiefje aan en maakte een selfie van het geheel voor haar fans.

Laatste nieuws

Foto: Mooie Amara Onwuka lijkt net door bliksem getroffen

Weervrouw Amara Onwuka lijkt zelf last te hebben gehad van moeizaam weer. Haar kapsel lijkt wel door de bliksem getroffen. 

Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Doutzen Kroes heeft vaak te maken met gemixte reacties online. De meeste mensen mogen haar gelukkig nog en voor hen heeft ze een verrassing. 

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen. 

Gerelateerde berichten