Rondje Forum 23-7: Foto’s van Geraldine Kemper, Romee Strijd en meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Check snel welke foto’s er de afgelopen 24 uur op ons forum verschenen zijn! Geraldine Kemper zat zonder topje op de camping, Romee Strijd laat zien dat ze groeit, Loiza Lamers had een stranddagje en ook Nochtli liet meer van zichzelf zien! Waar wacht je nog op?

Geraldine Kemper

Geraldine Kemper zit op de camping! De blonde presentatrice heeft haar exotische reislust even aan de kant geschoven voor een ‘gewone’ vakantie. Hoewel, gewoon… Ze maakt er ook daar een feestje van!

Romee Strijd

Er groeit iets bij Romee Strijd! Het topmodel is inmiddels halverwege, en dat kan je (al een beetje) zien. Bovendien eet ze nu voor vier (tel je mee?).

Loiza Lamers

Een welverdiend dagje strand voor Loiza Lamers! Dat ze, eenmaal met haar voeten in het warme zand, toch nog een beetje moest ‘werken’ lijkt haar niet veel uit te maken.

Nochtli Peralta Alvarez

Nochtli Peralta Alvarez heeft weer nieuwe foto’s geplaatst. Je weet inmiddels vast wel wat dat betekent. Fitnesslijf, strakke kleding, bikini’s… waar wacht je nog op?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener?