Rondje Forum 23-7: Foto’s van Geraldine Kemper, Romee Strijd en meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Check snel welke foto’s er de afgelopen 24 uur op ons forum verschenen zijn! Geraldine Kemper zat zonder topje op de camping, Romee Strijd laat zien dat ze groeit, Loiza Lamers had een stranddagje en ook Nochtli liet meer van zichzelf zien! Waar wacht je nog op?

Geraldine Kemper

Geraldine Kemper zit op de camping! De blonde presentatrice heeft haar exotische reislust even aan de kant geschoven voor een ‘gewone’ vakantie. Hoewel, gewoon… Ze maakt er ook daar een pikant feestje van!

Romee Strijd

Er groeit iets bij Romee Strijd! Het topmodel is inmiddels halverwege, en dat kan je (al een beetje) zien. Bovendien eet ze nu voor vier (tel je mee?).

Loiza Lamers

Een welverdiend dagje strand voor Loiza Lamers! Dat ze, eenmaal met haar voeten in het warme zand, toch nog een beetje moest ‘werken’ lijkt haar niet veel uit te maken.

Nochtli Peralta Alvarez

Nochtli Peralta Alvarez heeft weer nieuwe foto’s geplaatst. Je weet inmiddels vast wel wat dat betekent. Fitnesslijf, strakke kleding, bikini’s… waar wacht je nog op?

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Gerelateerde berichten