Rondje Forum 22-5: Foto’s van Dionne Stax, Jackie Groenen & meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zoals verwacht verschijnen er na zo’n warme dag mooie foto’s op ons forum! Robin Martens laat haar nieuwste badpak-aanwinst zien en Anouk Hoogendijk en Jackie Groenen aanbidden de zon. De mooiste caps van de dag zijn die van Dionne Stax. Zij was eindelijk weer op tv te zien!

Dionne Stax in DNA Onbekend

dionne Stax is na een korte afwezigheid weer op tv te zien met het AVROTROS-programma DNA Onbekend. Zijn daar caps van? Natuurlijk zijn daar caps van! Check ze op het forum!

Lees ook: Celine Huijsmans wint Radio-Battle van Dionne Stax

Jackie Groenen

Ook in Manchester was het weer heerlijk! Jackie Groenen pompte haar favoriete opblaaszwaan op, trok haar meest kleurrijke badpak aan en poseerde voor een stralende foto.

Anouk Hoogendijk

Anouk Hoogendijk volgt haar collega-voetbalster. In haar achtertuintje, zonder opblaasbeest, zonder badpak. Verder wel een hele smakelijke foto!

Robin Martens

Robin Martens zat ook in haar badpak in de tuin. Vuurrood. Haar huid had gelukkig nog geen kreeftenkleurtje. Hoewel ze natuurlijk op moet passen. Haar spierwitte lijf heeft zo te zien nog niet veel zon gehad dit jaar!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener?