Rondje Forum 22-5: Foto’s van Dionne Stax, Jackie Groenen & meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zoals verwacht verschijnen er na zo’n warme dag mooie foto’s op ons forum! Robin Martens laat haar nieuwste badpak-aanwinst zien en Anouk Hoogendijk en Jackie Groenen aanbidden de zon. De mooiste caps van de dag zijn die van Dionne Stax. Zij was eindelijk weer op tv te zien!

Dionne Stax in DNA Onbekend

dionne Stax is na een korte afwezigheid weer op tv te zien met het AVROTROS-programma DNA Onbekend. Zijn daar caps van? Natuurlijk zijn daar caps van! Check ze op het forum!

Lees ook: Celine Huijsmans wint Radio-Battle van Dionne Stax

Jackie Groenen

Ook in Manchester was het weer heerlijk! Jackie Groenen pompte haar favoriete opblaaszwaan op, trok haar meest kleurrijke badpak aan en poseerde voor een stralende foto.

Anouk Hoogendijk

Anouk Hoogendijk volgt haar collega-voetbalster. In haar achtertuintje, zonder opblaasbeest, zonder badpak. Verder wel een hele smakelijke foto!

Robin Martens

Robin Martens zat ook in haar badpak in de tuin. Vuurrood. Haar huid had gelukkig nog geen kreeftenkleurtje. Hoewel ze natuurlijk op moet passen. Haar spierwitte lijf heeft zo te zien nog niet veel zon gehad dit jaar!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone Bridget Maasland blikt met heerlijke foto terug op strandvakantie

Bridget Maasland is even weggeweest. Even weg van alle drukte en toestanden in haar leven. Eenmaal op vakantie lijkt ze wel nog enige moeite te hebben met één belangrijk ding.

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!