Rondje Forum 22-5: Foto’s van Dionne Stax, Jackie Groenen & meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zoals verwacht verschijnen er na zo’n warme dag mooie foto’s op ons forum! Robin Martens laat haar nieuwste badpak-aanwinst zien en Anouk Hoogendijk en Jackie Groenen aanbidden de zon. De mooiste caps van de dag zijn die van Dionne Stax. Zij was eindelijk weer op tv te zien!

Dionne Stax in DNA Onbekend

dionne Stax is na een korte afwezigheid weer op tv te zien met het AVROTROS-programma DNA Onbekend. Zijn daar caps van? Natuurlijk zijn daar caps van! Check ze op het forum!

Lees ook: Celine Huijsmans wint Radio-Battle van Dionne Stax

Jackie Groenen

Ook in Manchester was het weer heerlijk! Jackie Groenen pompte haar favoriete opblaaszwaan op, trok haar meest kleurrijke badpak aan en poseerde voor een stralende foto.

Anouk Hoogendijk

Anouk Hoogendijk volgt haar collega-voetbalster. In haar achtertuintje, zonder opblaasbeest, zonder badpak. Verder wel een hele smakelijke foto!

Robin Martens

Robin Martens zat ook in haar badpak in de tuin. Vuurrood. Haar huid had gelukkig nog geen kreeftenkleurtje. Hoewel ze natuurlijk op moet passen. Haar spierwitte lijf heeft zo te zien nog niet veel zon gehad dit jaar!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Speelse Sensi Lowe deelt heerlijke foto vanuit bad

De prachtige Sensi Lowe is in bad lekker met zichzelf aan het spelen. Ze is helemaal ingesopt, als dat maar goed gaat.

Foto: AnneKee Molenaar likt aan zoete vrucht

De prachtige AnneKee Molenaar mist haar vriendje Mathijs de Ligt nu door het WK in Qatar. Als ze niet aan Mathijs kan likken, likt ze wel aan iets anders...

Foto: Suzanne Schulting knuffelt stevige stam

Suzanne Schulting is één van de prachtigste schaatssters van ons land. Nu de kerst eraan zit te komen wilt deze mooie schaatsster niet alleen zitten. Hierdoor zoekt ze naar iets wat ze stevig kan knuffelen in deze koude dagen.