Rondje Forum 18-7: Foto’s van Jutta Leerdam, Sonja Bakker en Katja Schuurman

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Er staan weer een heleboel mooie nieuwe foto’s op ons forum! Jutta Leerdam is klaar voor het strand, Sonja Bakker is nog steeds topfit, Katja Schuurman knapt uit haar vel en Yvonne Coldeweijer is terras-proof. Check het zelf!

Jutta Leerdam

Jutta Leerdam moet als schaatsster vooral ‘winterfit’ zijn, maar de beeldschone blondine is wat ons betreft ook absoluut ‘zomerfit’ verklaard! Wat. Een. Wasbordje!

Sonja Bakker

Ken jij een vrouw die in ooit ge-Sonja Bakker’t heeft? Da’s lang geleden! Hoe zou het nu met de afslankgoeroe zijn? En heeft ze zelf ook nog een Sonja Bakker-achtig figuurtje? In de nieuwste LINDA doet Sonja haar kleding uit!

 Katja Schuurman

Ook Katja Schuurman laat zich in LINDA van haar beste kant zien. De volledige fotoshoot, met daarin een mooie reeks weinig verhullende foto’s, staan op het Mannenzakenforum!

Yvonne Coldeweijer

Yvonne Coldeweijer is helemaal klaar voor het aankomende zomerweer. Zonnebrilletje op, luchtig shirtje en kort spijkerbroekje aan. Compleet terras-proof!

Laatste nieuws

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Romy Monteiro kleedt zich om voor deze heerlijke foto in gympakje

Romy Monteiro houdt wel van een goeie sportsessie. En tijdens die sessies wil ze er natuurlijk goed uitzien. Dat gaat haar met deze gympakjes zeker lukken!

Gerelateerde berichten