Rondje Forum 18-7: Foto’s van Jutta Leerdam, Sonja Bakker en Katja Schuurman

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Er staan weer een heleboel mooie nieuwe foto’s op ons forum! Jutta Leerdam is klaar voor het strand, Sonja Bakker is nog steeds topfit, Katja Schuurman knapt uit haar vel en Yvonne Coldeweijer is terras-proof. Check het zelf!

Jutta Leerdam

Jutta Leerdam moet als schaatsster vooral ‘winterfit’ zijn, maar de beeldschone blondine is wat ons betreft ook absoluut ‘zomerfit’ verklaard! Wat. Een. Wasbordje!

Sonja Bakker

Ken jij een vrouw die in ooit ge-Sonja Bakker’t heeft? Da’s lang geleden! Hoe zou het nu met de afslankgoeroe zijn? En heeft ze zelf ook nog een Sonja Bakker-achtig figuurtje? In de nieuwste LINDA doet Sonja haar kleding uit!

 Katja Schuurman

Ook Katja Schuurman laat zich in LINDA van haar beste kant zien. De volledige fotoshoot, met daarin een mooie reeks weinig verhullende foto’s, staan op het Mannenzakenforum!

Yvonne Coldeweijer

Yvonne Coldeweijer is helemaal klaar voor het aankomende zomerweer. Zonnebrilletje op, luchtig shirtje en kort spijkerbroekje aan. Compleet terras-proof!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!

Slaperige Rico Verhoeven klemt hoofd van klein kind tussen koelkastdeur (video)

Rico Verhoeven is niet helemaal wakker en slaat de koelkastdeur vol tegen zijn eigen kind!