Rondje Forum 18-7: Foto’s van Jutta Leerdam, Sonja Bakker en Katja Schuurman

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Er staan weer een heleboel mooie nieuwe foto’s op ons forum! Jutta Leerdam is klaar voor het strand, Sonja Bakker is nog steeds topfit, Katja Schuurman knapt uit haar vel en Yvonne Coldeweijer is terras-proof. Check het zelf!

Jutta Leerdam

Jutta Leerdam moet als schaatsster vooral ‘winterfit’ zijn, maar de beeldschone blondine is wat ons betreft ook absoluut ‘zomerfit’ verklaard! Wat. Een. Wasbordje!

Sonja Bakker

Ken jij een vrouw die in ooit ge-Sonja Bakker’t heeft? Da’s lang geleden! Hoe zou het nu met de afslankgoeroe zijn? En heeft ze zelf ook nog een Sonja Bakker-achtig figuurtje? In de nieuwste LINDA doet Sonja haar kleding uit!

 Katja Schuurman

Ook Katja Schuurman laat zich in LINDA van haar beste kant zien. De volledige fotoshoot, met daarin een mooie reeks weinig verhullende foto’s, staan op het Mannenzakenforum!

Yvonne Coldeweijer

Yvonne Coldeweijer is helemaal klaar voor het aankomende zomerweer. Zonnebrilletje op, luchtig shirtje en kort spijkerbroekje aan. Compleet terras-proof!

Laatste nieuws

Foto: Marco Borsato probeerde deze knappe dame te chanteren bij The Voice

Marco Borsato is net vrijgesproken van een aangifte tegen hem voor zijn gedrag bij The Voice. Lang kan hij echter niet van zijn rust genieten, want de volgende dame die hij op smerige wijze zou hebben misleid heeft zich gemeld..

Marijn Kuipers geeft geeft uitleg bij rood achterwerk met heerlijke video

De prachtige Marijn Kuipers heeft een nieuwe video online gezet waar haar volgers natuurlijk enorm van smullen. 

Video: Hélène Hendriks laat intiem lichaamsdeel aan Merel Ek zien

Tijdens de HLF8 uitzending haalt Hélène Hendriks uit het niets een intiem lichaamsdeel te voorschijn en vraagt ze aan Merel EK om er even nauwkeurig naar te kijken!