Rondje Forum 18-7: Foto’s van Jutta Leerdam, Sonja Bakker en Katja Schuurman

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Er staan weer een heleboel mooie nieuwe foto’s op ons forum! Jutta Leerdam is klaar voor het strand, Sonja Bakker is nog steeds topfit, Katja Schuurman knapt uit haar vel en Yvonne Coldeweijer is terras-proof. Check het zelf!

Jutta Leerdam

Jutta Leerdam moet als schaatsster vooral ‘winterfit’ zijn, maar de beeldschone blondine is wat ons betreft ook absoluut ‘zomerfit’ verklaard! Wat. Een. Wasbordje!

Sonja Bakker

Ken jij een vrouw die in ooit ge-Sonja Bakker’t heeft? Da’s lang geleden! Hoe zou het nu met de afslankgoeroe zijn? En heeft ze zelf ook nog een Sonja Bakker-achtig figuurtje? In de nieuwste LINDA doet Sonja haar kleding uit!

 Katja Schuurman

Ook Katja Schuurman laat zich in LINDA van haar beste kant zien. De volledige fotoshoot, met daarin een mooie reeks weinig verhullende foto’s, staan op het Mannenzakenforum!

Yvonne Coldeweijer

Yvonne Coldeweijer is helemaal klaar voor het aankomende zomerweer. Zonnebrilletje op, luchtig shirtje en kort spijkerbroekje aan. Compleet terras-proof!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!