Rondje Forum 18-5: Foto’s van Maan de Steenwinkel, Marieke Elsinga & meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lekker begonnen aan de nieuwe week? Het kan altijd beter. Na het bekijken van deze nieuwe foto’s van Maan de Steenwinkel, Marieke Elsinga, Doutzen Kroes en Jill Bleiksloot komt dat goede gevoel pas echt. Kijk voor nóg meer foto’s op het Mannenzakenforum!

maan de Steenwinkel

Wist je dat Maan de Steenwinkel in 2019 een rolletje had in de speelfilm De Club Van Lelijke Kinderen? Ze hoorde zelf natuurlijk niet bij die club. Dat bewees ze door vluchtig in ondergoed in beeld te komen. Zijn daar beelden van? Natuurlijk zijn daar beelden van! Check ze op ons forum!

Marieke Elsinga

Fans van twee nieuwe foto’s van de presentatrice voor de kiezen. We zien Marieke als ‘blij ei’ (haar woorden), maar ze liet ook zien hoe ze haar weekend het liefst doorbrengt: lekker op de bank.

Doutzen Kroes

Doutzen Kroes poseert niet zo vaak meer als vroeger, dus juichen we het toe als er weer een nieuwe toevoeging voor haar toch al enorme online archief verschijnt. Deze keer is het een strandfoto.

Jill Bleiksloot

Jill Bleiksloot werd door ons in de spotlights gezet, en vervolgens krijgt ze meteen een mooie toevoeging aan haar persoonlijke forumtopic. We zien screencaps van een stralende Jill die met haar trouwe tablet en beamerscherm Goedemorgen Nederland een stukje leuker maakt!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Maan de Steenwinkel zoekt de grens op met bizarre outfit

Maan de Steenwinkel trakteert haar fans tijdens menig optreden niet enkel op mooie muziek, maar ook op een mooie Maan. Toch viel ze deze keer het meest op dankzij deze extreme outfit!

Video: Nikkie Plessen floept bijna uit piepklein topje

Nikkie Plessen is dol op minimalisme. Niet alleen bewijst ze dat door kleine outfits te verzinnen voor haar shoppers, maar zelf draagt ze ook het liefst zo min mogelijk. Deze keer is ze misschien zelfs iets té ver gegaan...

Video: Victoria Koblenko ongewenst gefilmd tijdens dansje in galajurk

Victoria Koblenko danst en zingt mee met Oekraïense muziek. Niet in een afgelegen club ergens in Amsterdam, maar op een exclusief galafeest. Haar beste jurk trok ze snel uit de kast. Maar die mag niet gefilmd worden, zo lijkt het. Althans, niet helemaal...