Rondje Forum 17-8: Foto’s van Hélène Hendriks, Marieke Elsinga & meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nieuwe foto’s! Zit je klaar? Hélène Hendriks is eindelijk weer op tv, Marieke Elsinga speelt met haar harige vriendje, Dee van der Zeeuw is een goudmijn voor cappers en Sharon Pieksma lijkt net een Disneyprinses!

Marieke Elsinga

vermaakt ze haar kat met een speeltje. Klinkt alsnog best suggestief. Sorry!

Hélène Hendriks

Heerlijk die Champions League-avondjes! Niet alleen voor het voetbal, maar ook omdat Hélène Hendriks tijdens deze uitzendingen weer op de buis verschijnt! Heb je ooit zó naar het rustsignaal verlangd?

Dee van der Zeeuw

Dee van der Zeeuw liep weer eens in haar bikini door beeld. Haar Youtubefilmpjes zijn een goudmijn voor cappers als Tazz en Wes!

Sharon Pieksma

Heeft Disney al een hoofdrolspeelster voor de live-action-versie van De Kleine Zeemeermin? Misschien moeten we Sharon Pieksma eens naar voren schuiven! Het belangrijkste attribuut heeft ze al aan. Staat haar nog goed ook!

Laatste nieuws

Video: Sylvie Meis pronkt met fabelachtig lijf op zonnig strand

Sylvie Meis loopt met een fabelachtig lichaam over het strand. Alle ogen zijn op haar gericht wanneer ze naar haar plekje terug loopt. Met zo'n lichaam is dat meer dan begrijpelijk. 

Foto: Emma Heesters is perfect cadeautje in laag topje

Emma Heesters is vroeg met cadeautjes uitdelen deze feestdagen! Er hoeft alleen een strikje losgetrokken te worden, en haar topje ligt op de grond!

Video: Babette van Veen kleedt zich uit tijdens pikante scène in GTST

De prachtige Babette van Veen laat niets meer aan de verbeelding over in deze pittige scène van GTST.

Gerelateerde berichten