Rondje Forum 17-8: Foto’s van Hélène Hendriks, Marieke Elsinga & meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nieuwe foto’s! Zit je klaar? Hélène Hendriks is eindelijk weer op tv, Marieke Elsinga speelt met haar harige vriendje, Dee van der Zeeuw is een goudmijn voor cappers en Sharon Pieksma lijkt net een Disneyprinses!

Marieke Elsinga

vermaakt ze haar kat met een speeltje. Klinkt alsnog best suggestief. Sorry!

Hélène Hendriks

Heerlijk die Champions League-avondjes! Niet alleen voor het voetbal, maar ook omdat Hélène Hendriks tijdens deze uitzendingen weer op de buis verschijnt! Heb je ooit zó naar het rustsignaal verlangd?

Dee van der Zeeuw

Dee van der Zeeuw liep weer eens in haar bikini door beeld. Haar Youtubefilmpjes zijn een goudmijn voor cappers als Tazz en Wes!

Sharon Pieksma

Heeft Disney al een hoofdrolspeelster voor de live-action-versie van De Kleine Zeemeermin? Misschien moeten we Sharon Pieksma eens naar voren schuiven! Het belangrijkste attribuut heeft ze al aan. Staat haar nog goed ook!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!