Rondje Forum 17-6: foto’s van OG3NE, Juultje Tieleman en meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is weer tijd voor ons dagelijkse momentje van beweging: ons rondje over het forum! Vandaag komen we langs schitterende kiekjes van dames als Juultje Tieleman, Amy van OG3NE, Yolanthe Cabau van Kasbergen en Nochtli.

Juultje Tieleman

Laten we beginnen met influencer Juultje Tieleman. Juultje deelde namelijk een zeer interessante foto van zichzelf in een leuk zwemtopje terwijl ze van het zonnetje genoot op het terras. En ja, dat konden haar volgers zeker wel waarderen! Zo ook vriendin Mikky Kiemeney, die de volgende reactie onder deze foto plaatste:

Amy van OG3NE

Het lijkt erop dat de vriend van Amy Vol moet gaan oppassen. De brunette lijkt dan ook smoorverliefd op een ander. Maar voordat de geruchtenmolen gaat draaien: het is niet wat het lijkt. Kijk zelf maar.

Yolanthe Cabau van Kasbergen

Yolanthe Cabau van Kasbergen lijkt haar draai in Los Angeles helemaal gevonden te hebben. De internationale actrice in spé, heeft de Hollywood-levensstijl dan ook zeker onder de knie. De straat op in een strakke fitnessoutfit, zonder überhaupt van plan te zijn de sportschool te gaan bezoeken: Yolanthe snapt het helemaal!

Nochtli

Tot slot: fitnessmodel Nochtli. Alhoewel we de prachtige brunette normaal gesproken enkel in fitnessoutfit zien verschijnen, maakt ze voor deze ene keer een uitzondering! Ze deelde dan ook een kiekje waarop ze te zien is in een little black dress met kniehoge laarzen. Ja, hier kunnen we zeker wel aan wennen!

Laatste nieuws

Speelse Sensi Lowe deelt heerlijke foto vanuit bad

De prachtige Sensi Lowe is in bad lekker met zichzelf aan het spelen. Ze is helemaal ingesopt, als dat maar goed gaat.

Foto: AnneKee Molenaar likt aan zoete vrucht

De prachtige AnneKee Molenaar mist haar vriendje Mathijs de Ligt nu door het WK in Qatar. Als ze niet aan Mathijs kan likken, likt ze wel aan iets anders...

Foto: Suzanne Schulting knuffelt stevige stam

Suzanne Schulting is één van de prachtigste schaatssters van ons land. Nu de kerst eraan zit te komen wilt deze mooie schaatsster niet alleen zitten. Hierdoor zoekt ze naar iets wat ze stevig kan knuffelen in deze koude dagen. 

Gerelateerde berichten