Rondje Forum 17-6: foto’s van OG3NE, Juultje Tieleman en meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is weer tijd voor ons dagelijkse momentje van beweging: ons rondje over het forum! Vandaag komen we langs schitterende kiekjes van dames als Juultje Tieleman, Amy van OG3NE, Yolanthe Cabau van Kasbergen en Nochtli.

Juultje Tieleman

Laten we beginnen met influencer Juultje Tieleman. Juultje deelde namelijk een zeer interessante foto van zichzelf in een leuk zwemtopje terwijl ze van het zonnetje genoot op het terras. En ja, dat konden haar volgers zeker wel waarderen! Zo ook vriendin Mikky Kiemeney, die de volgende reactie onder deze foto plaatste:

Amy van OG3NE

Het lijkt erop dat de vriend van Amy Vol moet gaan oppassen. De brunette lijkt dan ook smoorverliefd op een ander. Maar voordat de geruchtenmolen gaat draaien: het is niet wat het lijkt. Kijk zelf maar.

Yolanthe Cabau van Kasbergen

Yolanthe Cabau van Kasbergen lijkt haar draai in Los Angeles helemaal gevonden te hebben. De internationale actrice in spé, heeft de Hollywood-levensstijl dan ook zeker onder de knie. De straat op in een strakke fitnessoutfit, zonder überhaupt van plan te zijn de sportschool te gaan bezoeken: Yolanthe snapt het helemaal!

Nochtli

Tot slot: fitnessmodel Nochtli. Alhoewel we de prachtige brunette normaal gesproken enkel in fitnessoutfit zien verschijnen, maakt ze voor deze ene keer een uitzondering! Ze deelde dan ook een kiekje waarop ze te zien is in een little black dress met kniehoge laarzen. Ja, hier kunnen we zeker wel aan wennen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...