Rondje Forum 15-8: Miljuschka Witzenhausen, Gwen van Poorten en meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dit rondje langs het forum staat volledig in het teken van vakantiekiekjes uit eigen land. Ook bekend Nederland geniet namelijk van hun welverdiende vakantie!

Miljuschka Witzenhausen

Iemand die het vakantiegevoel lekker in eigen land opzoekt, is tv-kokkin

Dee van der Zeeuw

Nog zo’n prachtplaatje van een vrouw die lekker van het Nederlandse zonnetje geniet, is YouTuber Dee van der Zeeuw. Dee ligt heerlijk te genieten in een zwarte bikini op een handdoekje in haar achtertuin.

Gwen van Poorten

Ook Gwen van Poorten heeft netjes naar Mark Rutte geluisterd en viert haar vakantie in Nederland. De brunette lijkt zich dan ook prima te vermaken aan het water. Gwen van Poorten doet echter niet aan saaie zwemsetjes. Nee, Gwen houdt wel van een gezonde dosis aandacht en besloot op pad te gaan in een neon-roze badpak en een zonnehoedje.

Kim-Lian van der Meij

Dat het de afgelopen tijd warm was in Nederland, mag een understatement genoemd worden. In menig achtertuin was dan ook wel een opblaaszwembadje te vinden. Zo ook in die van Kim Lian van der Meij. Kim deed er nog een schepje bovenop en goot ook nog even een gieter over zichzelf leeg, terwijl ze in het badje lag af te koelen. Laat Vitens het maar niet horen Kimmie!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?