Rondje Forum 15-8: Miljuschka Witzenhausen, Gwen van Poorten en meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dit rondje langs het forum staat volledig in het teken van vakantiekiekjes uit eigen land. Ook bekend Nederland geniet namelijk van hun welverdiende vakantie!

Miljuschka Witzenhausen

Iemand die het vakantiegevoel lekker in eigen land opzoekt, is tv-kokkin Dee van der Zeeuw. Dee ligt heerlijk te genieten in een zwarte bikini op een handdoekje in haar achtertuin.

Gwen van Poorten

Ook Gwen van Poorten heeft netjes naar Mark Rutte geluisterd en viert haar vakantie in Nederland. De brunette lijkt zich dan ook prima te vermaken aan het water. Gwen van Poorten doet echter niet aan saaie zwemsetjes. Nee, Gwen houdt wel van een gezonde dosis aandacht en besloot op pad te gaan in een neon-roze badpak en een zonnehoedje.

Kim-Lian van der Meij

Dat het de afgelopen tijd warm was in Nederland, mag een understatement genoemd worden. In menig achtertuin was dan ook wel een opblaaszwembadje te vinden. Zo ook in die van Kim Lian van der Meij. Kim deed er nog een schepje bovenop en goot ook nog even een gieter over zichzelf leeg, terwijl ze in het badje lag af te koelen. Laat Vitens het maar niet horen Kimmie!

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Gerelateerde berichten