Rondje Forum 15-8: Miljuschka Witzenhausen, Gwen van Poorten en meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dit rondje langs het forum staat volledig in het teken van vakantiekiekjes uit eigen land. Ook bekend Nederland geniet namelijk van hun welverdiende vakantie!

Miljuschka Witzenhausen

Iemand die het vakantiegevoel lekker in eigen land opzoekt, is tv-kokkin Dee van der Zeeuw. Dee ligt heerlijk te genieten in een zwarte bikini op een handdoekje in haar achtertuin.

Gwen van Poorten

Ook Gwen van Poorten heeft netjes naar Mark Rutte geluisterd en viert haar vakantie in Nederland. De brunette lijkt zich dan ook prima te vermaken aan het water. Gwen van Poorten doet echter niet aan saaie zwemsetjes. Nee, Gwen houdt wel van een gezonde dosis aandacht en besloot op pad te gaan in een neon-roze badpak en een zonnehoedje.

Kim-Lian van der Meij

Dat het de afgelopen tijd warm was in Nederland, mag een understatement genoemd worden. In menig achtertuin was dan ook wel een opblaaszwembadje te vinden. Zo ook in die van Kim Lian van der Meij. Kim deed er nog een schepje bovenop en goot ook nog even een gieter over zichzelf leeg, terwijl ze in het badje lag af te koelen. Laat Vitens het maar niet horen Kimmie!

Laatste nieuws

Foto: Irene Schouten zet haar mooie meiden in voor zonnig vakantiekiekje

Irene Schouten heeft een welverdiende vakantie ingelast voor zichzelf. En tijdens die vakantie moet ze even haar mooie meiden laten zien!

Nicol Kremers deelt eerste foto’s van pikante betaalde website

Nicol Kremers van Massa Is Kassa heeft een nieuwe inkomstenbron. Ze gaat geld vragen aan haar fans voor bijzondere foto's.

Foto: Kim Kötter wordt kletsnat tijdens gekke shoot

Kim Kötter heeft weer eens een gekke foto van zichzelf gemaakt in spannende badkleding. En daar raakt ze helemaal doorweekt!