Rondje Forum 15-7: Foto’s van Marieke Elsinga, Gaby Blaaser en Jennifer Hoffman

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ben je toe aan een verse vracht aan nieuwe overheerlijke foto’s van je favoriete bekende Nederlandse vrouwen? Mannenzaken levert! Het afgelopen etmaal zijn er nieuwe beelden van Marieke Elsinga, Gaby Blaaser, Jennifer Hoffman en Anouk Hoogendijk op ons forum gezet. Neem snel een kijkje!

Marieke Elsinga

marieke Elsinga geniet in haar badpak van een welverdiend momentje aan het zwembad. Zou de presentatrice al haar zwemdiploma’s wel hebben? Of houdt ze het slechts bij pootjebaden?

Gaby Blaaser

Gaby Blaaser heeft tijdens de opnames van De Bachelorette een angstaanjagende hoeveelheid champagne naar binnen gewerkt. In vrijwel elk shot zit de blondine in een avondjurkje aan een glas van het bubbelende goedje te lurken. Ook op deze foto zien we Gaby ‘in actie’.

Jennifer Hoffman

Jennifer Hoffman is vanwege corona dichtbij huis gebleven tijdens de opnames van 3 Op Reis. Wist jij dat je zo’n waterval ‘gewoon’ in Europa kan vinden? Die blonde dame krijg je er helaas niet zomaar bij.

Anouk Hoogendijk

Anouk Hoogendijk begint steeds zwangerder te worden. Dat betekent natuurlijk niet dat de voormalig voetbalster er niet meer mooi uit kan zien. Integendeel: op deze foto ziet ze er fantastisch uit!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje.