Rondje Forum 15-7: Foto’s van Marieke Elsinga, Gaby Blaaser en Jennifer Hoffman

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ben je toe aan een verse vracht aan nieuwe overheerlijke foto’s van je favoriete bekende Nederlandse vrouwen? Mannenzaken levert! Het afgelopen etmaal zijn er nieuwe beelden van Marieke Elsinga, Gaby Blaaser, Jennifer Hoffman en Anouk Hoogendijk op ons forum gezet. Neem snel een kijkje!

Marieke Elsinga

marieke Elsinga geniet in haar badpak van een welverdiend momentje aan het zwembad. Zou de presentatrice al haar zwemdiploma’s wel hebben? Of houdt ze het slechts bij pootjebaden?

Gaby Blaaser

Gaby Blaaser heeft tijdens de opnames van De Bachelorette een angstaanjagende hoeveelheid champagne naar binnen gewerkt. In vrijwel elk shot zit de blondine in een avondjurkje aan een glas van het bubbelende goedje te lurken. Ook op deze foto zien we Gaby ‘in actie’.

Jennifer Hoffman

Jennifer Hoffman is vanwege corona dichtbij huis gebleven tijdens de opnames van 3 Op Reis. Wist jij dat je zo’n waterval ‘gewoon’ in Europa kan vinden? Die blonde dame krijg je er helaas niet zomaar bij.

Anouk Hoogendijk

Anouk Hoogendijk begint steeds zwangerder te worden. Dat betekent natuurlijk niet dat de voormalig voetbalster er niet meer mooi uit kan zien. Integendeel: op deze foto ziet ze er fantastisch uit!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting zet haar razend knappe zusje (21) in het zonnetje

Dat Suzanne Schulting een ongekende schoonheid is weten we onderhand allemaal, maar deze foto bewijst dat je zusje Jolien ook zéker niet wil missen... 

Foto: Zangeres Numidia poseert intiem met trio bekende vrouwen tijdens Het Perfecte Plaatje

Zangeres Numidia schittert tijdens haar deelname aan Het Perfecte Plaatje op Reis. Ze is tijdens dit programma wel héél close geworden met haar mede-kandidaten!

Foto: Knappe zangeres Mell (Melanie Jonk) pakt Beste Zangers-kijker helemaal in

Zangeres Melanie Jonk is zit bij de nieuwste lichting van deelnemers voor Beste Zangers. Deze knappe dame is nog niet héél bekend, maar daar brengt ze met dit soort foto's eigenhandig verandering in!