Rondje Forum 15-7: Foto’s van Marieke Elsinga, Gaby Blaaser en Jennifer Hoffman

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ben je toe aan een verse vracht aan nieuwe overheerlijke foto’s van je favoriete bekende Nederlandse vrouwen? Mannenzaken levert! Het afgelopen etmaal zijn er nieuwe beelden van Marieke Elsinga, Gaby Blaaser, Jennifer Hoffman en Anouk Hoogendijk op ons forum gezet. Neem snel een kijkje!

Marieke Elsinga

marieke Elsinga geniet in haar badpak van een welverdiend momentje aan het zwembad. Zou de presentatrice al haar zwemdiploma’s wel hebben? Of houdt ze het slechts bij pootjebaden?

Gaby Blaaser

Gaby Blaaser heeft tijdens de opnames van De Bachelorette een angstaanjagende hoeveelheid champagne naar binnen gewerkt. In vrijwel elk shot zit de blondine in een avondjurkje aan een glas van het bubbelende goedje te lurken. Ook op deze foto zien we Gaby ‘in actie’.

Jennifer Hoffman

Jennifer Hoffman is vanwege corona dichtbij huis gebleven tijdens de opnames van 3 Op Reis. Wist jij dat je zo’n waterval ‘gewoon’ in Europa kan vinden? Die blonde dame krijg je er helaas niet zomaar bij.

Anouk Hoogendijk

Anouk Hoogendijk begint steeds zwangerder te worden. Dat betekent natuurlijk niet dat de voormalig voetbalster er niet meer mooi uit kan zien. Integendeel: op deze foto ziet ze er fantastisch uit!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!