Rondje Forum 11-6: foto’s van Anna Nooshin, Fajah Lourens en meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vandaag in rondje forum: een verzameling dames in leuke setjes. Zo zien we Anna Nooshin, Isadee Jansen, Megan Deasaever en Fajah Lourens in kleurrijke zwempakjes.

Anna Nooshin

Sinds de coronacrisis is het verdacht stil op de Instagrampagina van Anna Nooshin. Gelukkig deelde ze deze week weer een kiekje. En niet zomaar een: de brunette staat te genieten van de zomer op een bootje in een knalroze zwempakje.

Isadee Jansen

Nederlands eerste Curvy Supermodel Isadee Jansen besloot ook een leuk setje aan te trekken deze week. Isadee ging voor een zwemsetje met een tijgerprintje.

Megan Desaever

Een tijdje geleden schreven we al over de mega metamorfose die de Temptation Island-deelneemster onderging. Dat Megan Desaever blij is met haar nieuwe uiterlijk, is een understatement. Ze deelt dan ook bijna dagelijks spannende kiekjes van zichzelf.

Fajah Lourens

Tot slot is daar nog fitnessgoeroe Fajah Lourens. Ook rondom Fajah was het de afgelopen tijd nogal stilletjes, tot vandaag. Fajah deelde dan ook een kiekje in een lekker simpel maar zeer effectief zwart setje. En ja, dat konden haar volgers wel waarderen.

Laatste nieuws

Video: Emma Wortelboer kleedt zich uit in nieuwe videoclip Snollebollekes

In de nieuwe videoclip van Snollebollekes trekt Emma Wortelboer haar shirt uit. De spontane presentatrice lijkt de camera's even vergeten. Vervolgens begint ze met haar shirt te zwaaien. Verder zijn er beelden van haar dat ze op tafel staat te dansen.

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!

Gerelateerde berichten