Rondje Forum 11-6: foto’s van Anna Nooshin, Fajah Lourens en meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vandaag in rondje forum: een verzameling dames in leuke setjes. Zo zien we Anna Nooshin, Isadee Jansen, Megan Deasaever en Fajah Lourens in kleurrijke zwempakjes.

Anna Nooshin

Sinds de coronacrisis is het verdacht stil op de Instagrampagina van Anna Nooshin. Gelukkig deelde ze deze week weer een kiekje. En niet zomaar een: de brunette staat te genieten van de zomer op een bootje in een knalroze zwempakje.

Isadee Jansen

Nederlands eerste Curvy Supermodel Isadee Jansen besloot ook een leuk setje aan te trekken deze week. Isadee ging voor een zwemsetje met een tijgerprintje.

Megan Desaever

Een tijdje geleden schreven we al over de mega metamorfose die de Temptation Island-deelneemster onderging. Dat Megan Desaever blij is met haar nieuwe uiterlijk, is een understatement. Ze deelt dan ook bijna dagelijks spannende kiekjes van zichzelf.

Fajah Lourens

Tot slot is daar nog fitnessgoeroe Fajah Lourens. Ook rondom Fajah was het de afgelopen tijd nogal stilletjes, tot vandaag. Fajah deelde dan ook een kiekje in een lekker simpel maar zeer effectief zwart setje. En ja, dat konden haar volgers wel waarderen.

Laatste nieuws

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.

Gerelateerde berichten