Rondje Forum 10-6: foto’s van Robin Martens, Dee van der Zeeuw en meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We hebben een drukke wandeling voor de boeg. Ons rondje leidt ons langs maar liefst 4 prachtige vrouwen. Alle vier de dames van vandaag hebben iets gemeen. Robin Martens, Dee van der Zeeuw, Sylvana IJsselmuiden en Beertje van Beers houden zijn namelijk allemaal een tikkeltje uitdagend.

Robin Martens

Te beginnen bij voormalig GTST-actrice Robin Martens. Het is sommige fans opgevallen dat de brunette tegenwoordig meer sport dan ooit. En ja, het resultaat mag er zeker wezen. Nu was deze dame natuurlijk altijd al prachtig, maar deze nieuwe verandering staat haar zeker goed. Iets waar Robin zelf ook van op de hoogte lijkt te zijn. De actrice plaatst dan ook meer foto’s dan ooit tevoren.

Dee van der Zeeuw

Dat Dee van der Zeeuw graag aan haar volgers laat zien dat ze haar lijf omarmt is inmiddels wel bekend. Deze week was daar geen uitzondering op. Sterker nog, de vloggende blondine poste een kiekje op haar sociale media kanalen. En er mag gezegd worden, dat het er zeer fraai uitziet. Je vindt het kiekje op haar forumpagina.

Sylvana IJsselmuiden

Nog zo’n dame, die niet bang is voor een beetje huid, is online presentatrice Sylvana IJsselmuiden. De mooiste vrouw van Nederland 2020 doet haar titel eer aan in een zéér interessante fotoshoot.

Beertje van Beers

Tot slot: multi-talent Beertje van Beers. Ook deze dame heeft deelgenomen aan een leuke fotoshoot, waarvan we de foto’s op haar forumpagina mogen bewonderen. Voor de gelegenheid trok Beertje speciaal een zakelijk broekpak aan, waarbij ze haar shirt echter wel lijkt te zijn vergeten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.