Rondingen Anouk Hoogendijk springen eruit op deze Instagram foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anouk Hoogendijk deelt de laatste loodjes van haar zwangerschap via Instagram. Dat doet ze met een pikant kiekje..

Anouk Hoogendijk gaat bijna bevallen! De ex-voetbalster is inmiddels 35 weken zwanger en deelt het hele proces via Instagram. Zo ook nu weer, waar de blondine een vrij pikant kiekje online zet, omtrent haar zwangerschap..

Anouk Hoogendijk toont rondingen via Instagram

Op de foto is te zien hoe Anouk Hoogendijk haar zwangere buik toont aan haar volgers. Op de eerste foto staat de blondine samen met haar zoontje in haar hand. In haar onderbroek toont ze door middel van een mooie foto hoe ver ze zit in de zwangerschap. En aan de foto te zien, is dat behoorlijk ver. De tweede foto is nóg pikanter, en toont de hele buik van Anouk. In ieder geval is het duidelijk te zien dat de ex-prof voetbalster bijna ieder moment kan bevallen. En zoals ze zelf aangeeft, en wat ook te zien is, kan ze er niet op wachten. Ze is razend enthousiast en kan niet wachten om haar tweede zoontje in haar armen te sluiten; “My boys #love #trotsemama“.

Lees ook: Foto: Onzekere Anouk Hoogendijk deelt aanlokkelijk kiekje

Anouk Hoogendijk herenigt met blonde hartsvriendin

Onlangs deelde Anouk Hoogendijk een uiterst opvallend kiekje via Instagram. Op deze foto is te zien hoe de blondine eindelijk weer, na al die tijd, herenigd is met haar hartsvriendin, niemand minder dan Hélène Hendriks. De twee poseren voor de foto die Anouk besluit te plaatsen op Instagram; “Herenigd met deze topper! Helaas niet meer op het veld, maar gelukkig wel weer af en toe samen in de studio“. Anouk laat weten het fijn te vinden om weer herenigd te zijn met deze blondine. Vol genot lachen de twee de camera in. Het is duidelijk dat ze het fijn vinden dat ze weer even met elkaar zijn, helaas niet voor lang, maar even is beter dan niet.

Lees ook: Foto: BBC-analist Anouk Hoogendijk juicht stiekem voor Oranje tijdens EK Vrouwenvoetbal

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk)

Anouk Hoogendijk blikt terug op tijd bij Arsenal

Onlangs deelde Anouk Hoogendijk een nostalgische foto via Instagram. Het is namelijk een oude foto van de blondine, waar ze nog bij Arsenal dames speelde. Anouk Hoogendijk heeft natuurlijk ook bij Ajax vrouwen gespeeld, en daar plaatst ze dan ook een foto van. Dit allemaal omdat die avond Arsenal Ladies tegen de vrouwen van Ajax speelde. Anouk reageert; “Arsenal ladies – Ajax Vrouwen!! Vanavond spelen 2 oude clubs van mij tegen elkaar in de Champions League. Ik wens ze allebei superveel succes, maar Ajax nog een klein beetje meer 😉”. Duidelijk is dus, dat de liefde van Anouk tóch net iets meer bij de vrouwen van Ajax ligt, dan bij Arsenal.

Lees ook: Video: Anouk Hoogendijk heeft last van horror-stem na te hard juichen bij Oranjeleeuwinnen

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marlijn Weerdenburg hijgt na snelle sessie met man op woonkamervloer

De Nederlandse actrice Marlijn doet tijdens snelle sessie planken samen met haar man een bewonderenswaardig trucje! 

Foto: Danique Hosmar geniet van de zon in minirokje

De knappe influencer Danique Hosmar geniet volop in minirokje van zonnige vakantie in Spanje. Ze laat volgers lekker meegenieten!

Foto: Suzanne Schulting gaat diep door haar knieën in krappe outfit

Shorttrackster Suzanne Schulting is erg fit. Dat niet alleen, ze is ook ontzettend lenig. Soms vergeet ze alleen dat ze niet haar schaatspak aan heeft. Als ze buigt in een jurkje is er veel meer te zien!