Romy Monteiro luidt met foto het nieuwe jaar in

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Romy Monteiro is beleefde een bijzondere jaarwisseling. Maar met deze foto luidt ze nog even goed het nieuwe jaar in. 

Zangeres en actrice Romy Monteiro beleefde met vrienden een magische jaarwisseling. Maar nu het nieuwe jaar weer begonnen is moet Romy dat nog eventjes goed inwijden met een bijzondere en vooral foto. Romy wenst iedereen een jaar vol vrijheid, liefde en geluk. En dat kunnen we allemaal wel gebruiken de komende tijd. Het is een erg attente gedachte van Romy die met haar foto iedereen in Nederland even een hart onder de riem wil steken.

Lees ook: Foto: Uitgeputte Romy Monteiro laat haar mooiste kanten zien
Romy Monteiro heeft veel om van te houden op prachtige foto

Er is veel om van te houden als het om Romy Monteiro gaat. Romy heeft misschien wel de mooiste ogen van Nederland. Je kan ontzettend verdwalen in haar ogen als je Romy aankijkt. Verder heeft ze van die prachtige volle lippen, een wilde bos haar en een verleidelijke blik waar je alleen maar door betoverd kan raken. Op de foto draagt Romy een glitterjurkje, maar dat heeft ze helemaal niet nodig om op te vallen. Romy weet dat namelijk ook prima te doen zonder. Met haar weergaloze figuur en geweldige persoonlijkheid valt ze op waar ze dan ook heen gaat. Er zijn maar weinig mensen die immuun zijn voor de charme van Romy Monteiro. Dat is ook logisch, want Romy is een bijzondere dame met dus veel om van te houden.

Romy is erg verleidelijk op zeer zoete foto

Niet alleen is Romy een ontzettend knappe dame, ze weet zich ook nog eens ontzettend verleidelijk te presenteren. Zelfs naast een gigantisch grote zuurstok is Romy nog steeds het meest zoete snoepje op de foto. En dat is toch wel bijzonder. In haar roze prinsessenjurk komt Romy erg elegant over. Maar haar blik en houding is wat deze foto zo verleidelijk maken. Romy liet de afgelopen feestdagen even goed zien hoe je precies een feestje moet bouwen. En een leuk feestje begint natuurlijk met een leuke outfit. Hopelijk heeft Romy dit roze jurkje niet alleen voor de kerstdagen gekocht, maar gaat ze hem ook nog vaker dragen. Het is namelijk wel echt een super knap jurkje waar Romy geweldig in uit komt.
Romy heeft goede hoop voor het nieuwe jaar

Met zulke zoete feestdagen achter de rug heeft Romy goede hoop gekregen voor in het nieuwe jaar. Dat merk je ook, aangezien ze iedereen zo bemoedigend een hart onder de riem heeft gestoken. Als het aan Romy ligt wordt dit jaar een topjaar. Er staat Romy dan ook niks in de weg om van 2022 een geweldig jaar te maken. Met verschillende programma’s en concerten in het verschiet staat er voor Romy een hoop op de planning om van dit jaar ook daadwerkelijk wat moois te maken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Puck Moonen slaat keihard terug met veelzeggende foto: ‘Te dik?’

Puck Moonen heeft weer een flinke hoeveelheid mooie foto's online gezet om een echt statement te maken naar haar haters!

Schaatsster Joy Beune (24) maakt haar enorme fout goed met heerlijke foto’s

Joy Beune is een grote fout begaan, maar weet het toch wel weer aardig goed te maken met haar leuke foto's.

Foto: René van der Gijp geniet van ‘grensoverschrijdend’ momentje met Hélène Hendriks

René van der Gijp, oud-profvoetballer en voetbalanalist, heeft weer eens voor opschudding gezorgd. Deze keer in het populaire actualiteitenprogramma Vandaag Inside, waar hij co-host Hélène Hendriks trakteerde op een onvervalste smakkerd op de wang. Van der Gijp, bekend om zijn lak aan de 'woke' regeltjes, liet hiermee weer eens zien dat hij zich door niets of niemand de les laat lezen.