Romee Strijd verwent volgers met foto van inkijkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Romee Strijd verwent haar volgers met een spannend inkijkje. De blondine stelt haar troeven officieel voor aan haar volgers..

Romee Strijd deelt een opvallend kiekje via Instagram. De blondine poseert uiterst , en presenteert haar troeven officieel aan d’r volgers. Het model maakt zich klaar voor een avondje uit. En als dat in deze outfit is, scoort de blondine sowieso. Ze moet de mannen van zich afslaan in deze spetterende outfit..

Romee Strijd geeft volgers een inkijkje vóór avond uit

Romee Strijd is zich helemaal aan het klaarmaken voor een avondje uit. En aan de outfit van de blondine te zien, is dat niet zomaar een avondje uit. Ze draagt een jurk, met een behoorlijk inkijkje. Het model laat nog maar even een keer zien waarom ze een wereldberoemd topmodel is, want dit kiekje stijgt boven alles uit! Door middel van een uitdagende blik kijkt de blondine in de camera, terwijl ze haar troeven flink in beeld zet. Wat natuurlijk leidt tot veel vreugde bij de bijna 8 miljoen volgers van Romee! Het Victoria’s Secret-model heeft nog wat laatste woorden voordat ze zichzelf toont aan de buitenwereld; “Moms night out“. Veel mensen hebben een nieuwe manier om de blondine aan te spreken, namelijk als ‘mommy’; “Tot zoo mommy”, “Beautiful mama”. Romee Strijd noemen we voortaan ‘mommy’..

Lees ook: Foto: Het broekje van Romee Strijd knalt nu écht bijna uit elkaar

Romee Strijd deelt aandoenlijk eerbetoon aan vriend

Onlangs deelde Romee Strijd een aandoenlijke video via Instagram. Deze video was allemaal omtrent haar grote liefde, genaamd Laurens. Dus helaas voor de volgers van de blondine, ze is bezet! Voor de mensen die überhaupt nog kans dachten te maken.. Laurens was jarig, en speciaal voor deze verjaardag, besloot de blondine om een schattige video te delen; “Happy birthday my love @laurensvleeuwen, so grateful to live this parenthood journey together with you“. Op de video is te zien hoe de blondine samen met haar twee dochtertjes en haar vriend een dagje op stap was. Zo bezoekt het gezinnetje onder anderen een aquarium, en zijn ze beland in een dierentuin. Het beloofde nog een gezellig gezinsuitje te worden!

Romee Strijd poseert met zwangere buik

Romee Strijd is natuurlijk een geboren supermodel. De blondine weet altijd en overal wel goed op een foto te staan, welke omstandigheden dan ook. Dat bewijst het model nu weer opnieuw, waar ze tijdens haar zwangerschap zelfs de puf en vaardigheden had om een plaatje te schieten. Die heel goed heeft uitgepakt. Inmiddels is de blondine niet meer zwanger, maar tijdens deze kiekjes nog wel. Terwijl ze een kusje uitdeelt aan de camera poseert Romee met haar blouseje open. Wat ze natuurlijk deed om haar buik te tonen, maar sommige van haar volgers zullen waarschijnlijk ook ergens anders hun focus op leggen..

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Tina Nijkamp heeft vreselijk nieuws voor Chantal Janzen: “Afschuwelijk dieptepunt”

Chantal Janzen staat bekend als kijkcijferkanon, maar deze keer heeft ze het écht verknald. De cijfers liegen er niet om...

Foto: Memphis Depay ziet groen van ellende en zet zichzelf voor schut

Memphis Depay laat zich normaal gesproken alleen van zijn beste kant zien. Nu zet hij zichzelf juist voor schut!

Schaatsster Suzanne Schulting filmt eigen onderkant in loszittend sportbroekje (Foto’s!)

Suzanne Schulting verbaast haar fans met een heerlijk video van zichzelf in de sportschool. Ze filmt haar volledige onderkant en lijkt even te vergeten dat ze in een openbare sportschool is.