Romee Strijd laat melkfabrieken zien op nieuwe foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Romee Strijd is pas moeder geworden, maar kon snel weer aan de slag als model! Ze neemt tegenwoordig wel een aantal opvallende attributen mee naar haar werk…

Romee Strijd is weer helemaal terug! Haar Instagramkanaal is sinds haar bevalling wel een beetje omgeturnd tot mommyvlogger-bolwerk. Wie zin heeft om door de blije babyberichten te ploegen heeft kunnen zien dat Romee weer helemaal strak in haar vel zit. Dat betekent dat ze inmiddels ook weer volop aan het werk is. Haar werkdagen zien er sinds het krijgen van dochtertje Mint wel iets anders uit dan voorheen. Wat heeft Romee op onderstaande foto aan haar melkfabrieken hangen?

Lees ook: Nicolette Kluijver zorgt voor verbazing met nieuwe look

Romee Strijd weer aan het werk

Het is flink zwoegen zo, model én moeder zijn. Toch combineert Romee Strijd haar werk en andere verplichtingen met plezier. Toch keken we eventjes raar op van deze foto. Tussen de shoots door moet er wat druk van de ketels gehaald worden! In veel werkomgevingen zoeken kersverse moeders hiervoor een privékamertje op, maar Romee doet het gewoon in vol ornaat én in de open lucht!

Romee Strijd foto

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?