Romee Strijd laat melkfabrieken zien op nieuwe foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Romee Strijd is pas moeder geworden, maar kon snel weer aan de slag als model! Ze neemt tegenwoordig wel een aantal opvallende attributen mee naar haar werk…

Romee Strijd is weer helemaal terug! Haar Instagramkanaal is sinds haar bevalling wel een beetje omgeturnd tot mommyvlogger-bolwerk. Wie zin heeft om door de blije babyberichten te ploegen heeft kunnen zien dat Romee weer helemaal strak in haar vel zit. Dat betekent dat ze inmiddels ook weer volop aan het werk is. Haar werkdagen zien er sinds het krijgen van dochtertje Mint wel iets anders uit dan voorheen. Wat heeft Romee op onderstaande foto aan haar melkfabrieken hangen?

Lees ook: Nicolette Kluijver zorgt voor verbazing met nieuwe look

Romee Strijd weer aan het werk

Het is flink zwoegen zo, model én moeder zijn. Toch combineert Romee Strijd haar werk en andere verplichtingen met plezier. Toch keken we eventjes raar op van deze foto. Tussen de shoots door moet er wat druk van de ketels gehaald worden! In veel werkomgevingen zoeken kersverse moeders hiervoor een privékamertje op, maar Romee doet het gewoon in vol ornaat én in de open lucht!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd)

Romee Strijd foto

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kijkers in shock door twee nieuwe actrices in House of the Dragon (HBO Max)

Er gaat een grote wisseling van de wacht plaatsvinden in de serie House of Dragon, de opvolger van Game of Thrones op HBO Max.

Foto: Patricia Paay wijst eindelijk boosdoeners aan na berucht ‘vies filmpje’

Patricia Paay kan eindelijk praten over het vervelende voorval met een 'vies filmpje' dat van haar opdook een aantal jaar geleden.

Foto: Sensi Lowe deelt diepgaand kiekje van openhangend jurkje

Sensi Lowe plaatst wel vaker prachtige foto's van zichzelf, maar meestal zijn ze niet zo diepgaand als het volgende kiekje!