Rode lokken Lenny gaan eraan bij Holland’s Next Top Model

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Lenny Holland's Next Top Model

Ook een emotioneel haar-afscheid voor dit mooie model in spé… Maar het resultaat was lang niet zo’n ramp als bij de make-over van vorige week!

Deze week was het de beurt aan ‘huis 2’ bij Holland’s Next Top Model. Nieuwe gezichten dus! Vooral die van Lenny Kruider viel ons op: Schitterende lippen, karakteristieke flapoortjes en een échte bos vuurrood haar. Die kan wat ons betreft zó de bladen in!

Heftige make-over

In tegenstelling tot vorige week, waar de piepjonge Bibi een totaal mislukte make-over voor de kiezen kreeg, ging geen enkele metamorfose deze week écht ‘mis’. Wél kozen ze weer het mooiste meisje uit voor de meest heftige ingreep. Lenny, die het huis binnenkwam met lange lokken, kreeg de schrik van haar leven toen ze te horen kreeg dat ze haar een veel kortere coupe gingen aanmeten. Daar kwamen ook wat traantjes bij aan te pas. Geheel begrijpelijk, vooral als je weet hoe erg het fout kán gaan!

Zo kan het dus ook!

Lenny’s tranen bleken niet nodig. Althans, wij vinden dat de ‘shock-make-over’ van deze week voor de verandering best geslaagd is! Dat is het kenmerk van een écht topmodel toch? Dat élk kledingstuk of kapsel je staat? Die proef doorstaat Lenny in ieder geval alvast. De nieuwe look was niet radicaal genoeg voor het predikaat ‘beste foto’, maar stiekem vonden we wel dat ze die verdiend had. Hopelijk laten ze die rode lokken de komende weken wel ’n beetje met rust…

‘Jammer voor de kijker’

Lenny mocht uiteraard blijven, maar huis 2-collega Joella moest wél naar huis. Weinig mis met haar foto, en mooi is ze zeker, maar misschien was de krullenbol toch niet apart of speciaal genoeg. Haar attitude was dat trouwens wel, of zou dat haar de das om hebben gedaan? De zelfverzekerde afro-draagster wist gewoon dat ze de finale zou halen. Niks bleek minder waar. Als een laatste ‘ you’ richting het programma meldde Joella dat het vooral ‘Erg jammer voor de kijker’ is dat zij er nu uit ligt. Hoewel lengte bij een modellenshow belangrijk is, vangen de hoogste bomen natuurlijk wél nog steeds de meeste wind…

Omdat het kan…

Meer Lenny! Deze twintigjarige ginger gaan we sowieso in de gaten houden de komende weken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!