Rode lokken Lenny gaan eraan bij Holland’s Next Top Model

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Lenny Holland's Next Top Model

Ook een emotioneel haar-afscheid voor dit mooie model in spé… Maar het resultaat was lang niet zo’n ramp als bij de make-over van vorige week!

Deze week was het de beurt aan ‘huis 2’ bij Holland’s Next Top Model. Nieuwe gezichten dus! Vooral die van Lenny Kruider viel ons op: Schitterende lippen, karakteristieke flapoortjes en een échte bos vuurrood haar. Die kan wat ons betreft zó de bladen in!

Heftige make-over

In tegenstelling tot vorige week, waar de piepjonge Bibi een totaal mislukte make-over voor de kiezen kreeg, ging geen enkele metamorfose deze week écht ‘mis’. Wél kozen ze weer het mooiste meisje uit voor de meest heftige ingreep. Lenny, die het huis binnenkwam met lange lokken, kreeg de schrik van haar leven toen ze te horen kreeg dat ze haar een veel kortere coupe gingen aanmeten. Daar kwamen ook wat traantjes bij aan te pas. Geheel begrijpelijk, vooral als je weet hoe erg het fout kán gaan!

Zo kan het dus ook!

Lenny’s tranen bleken niet nodig. Althans, wij vinden dat de ‘shock-make-over’ van deze week voor de verandering best geslaagd is! Dat is het kenmerk van een écht topmodel toch? Dat élk kledingstuk of kapsel je staat? Die proef doorstaat Lenny in ieder geval alvast. De nieuwe look was niet radicaal genoeg voor het predikaat ‘beste foto’, maar stiekem vonden we wel dat ze die verdiend had. Hopelijk laten ze die rode lokken de komende weken wel ’n beetje met rust…

‘Jammer voor de kijker’

Lenny mocht uiteraard blijven, maar huis 2-collega Joella moest wél naar huis. Weinig mis met haar foto, en mooi is ze zeker, maar misschien was de krullenbol toch niet apart of speciaal genoeg. Haar attitude was dat trouwens wel, of zou dat haar de das om hebben gedaan? De zelfverzekerde afro-draagster wist gewoon dat ze de finale zou halen. Niks bleek minder waar. Als een laatste ‘f**k you’ richting het programma meldde Joella dat het vooral ‘Erg jammer voor de kijker’ is dat zij er nu uit ligt. Hoewel lengte bij een modellenshow belangrijk is, vangen de hoogste bomen natuurlijk wél nog steeds de meeste wind…

Omdat het kan…

Meer Lenny! Deze twintigjarige ginger gaan we sowieso in de gaten houden de komende weken!

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet likt zich suf op verjaardag Max Verstappen

Kelly Piquet, de beeldschone vriendin van Max Verstappen heeft een erg spannende dag achter de rug, namelijk de verjaardag van haar vriend. 

Foto: Jennifer Hoffman schaamt zich voor ‘klein sneetje’

De bloedmooie Jennifer Hoffman deelt in haar verhaal op Instagram dat ze zich schaamt voor haar 'kleine sneetje'. Ze hoopt dat het op de rode loper niet zal opvallen...

Foto: Anna Nooshin bezoekt nachtclub met gladde paal

'Party animal' Anna Nooshin is recentelijk bij een nachtclub langs gegaan waar ze een foto maakte van een lang en zeer glad object. Zou ze per ongeluk in de verkeerde club beland zijn?

Gerelateerde berichten