Robin Martens verbaast volgers met opmerkelijke foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Robin Martens, die vooral bekend is van haar rol als Rikki in Goede tijden Slechte tijden, wist haar inmiddels 184.000 Instagram volgers onlangs te verbazen met een fijne foto! De 29-jarige actrice poseert met een indringende blik en diepe v-hals…

Het levensmotto van Robin Martens

Als je met deze close-up foto van Robin Martens niet in haar ogen verzuipt, verdwaal je in haar v-hals. Daar kom je ook een opvallende tattoo tegen. Ze heeft deze al een tijdje, maar hij is logischerwijs lang niet altijd zo goed zichtbaar! Er staat: ‘love my soul’, waarbij ‘love’ de vorm van een hartje heeft. Verder stelt ze haar volgers een moeilijke vraag bij de foto: “Mijn levensmotto = ‘Dreams come true if you really want them to’ Wat is jouw levensmotto?”

Lees ook: Emma Heesters in spannende nachtkleding

Trotse moeder in spe

De voormalig actrice is inmiddels ruim 6 maanden zwanger. Op Instagram plaatst Robin Martens trots haar zichtbare groeiende babybuik. In maart onthulde Robin dat zij en haar vriend Benjamin in verwachting zijn van een meisje. Het kindje moet komende zomer ter wereld komen. De 29-jarige Robin hoopt op een groot gezin met maar liefst drie kinderen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.