Robin Groot laat zien waarom ze misschien wel de allermooiste schaatsster van dit moment is (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Robin Groot deelt de beste privé beelden van deze maand. Ze laat zichzelf goed zien en het is dan ook niet gek dat ze de mooiste schaatsster is op dit moment!

Schaatsster Robin Groot weet ervoor te zorgen dat alle mannen van Nederland alleen maar naar haar willen kijken! Robin deelt namelijk een grote reeks aan foto’s van alle momenten van de afgelopen maand. Er staan dan ook genoeg mooie pareltjes tussen die echt zeggen dat ze de mooiste schaatsster is van dit moment!

Robin Groot verrast iedereen met veel prachtige privé foto’s

Juni was een fantastische maand voor onze schaatsster Robin Groot. Ze deelt daarom ook alle leukste foto’s en momenten uit de hele maand! Alle privé beelden zijn dan ook hartstikke leuk om naar te kijken. Zo zien we meerder leuke selfies van de prachtige dame. Ze draagt in de selfies strakke kleding waardoor haar vormen perfect te bekijken zijn en ook haar blik zorgt ervoor dat je niet weg wilt kijken! Verder staan er ook sportieve kiekjes bij van wanneer ze in de sportschool staat of wanneer ze aan het fietsen is. Ook de pakjes die ze dan draagt zorgen ervoor dat haar heerlijke vormen geweldig in beeld komen.

Ook vindt Robin het natuurlijk leuk om met familie en vriendinnen foto’s te maken, daarom zien we ook leuke foto’s in de reeks staan samen met haar moeder maar ook met haar mede schaatssters en vriendinnen. De vele momenten die Robin heeft geplaatst zorgen ervoor dat ze op dit moment als de mooiste schaatsster wordt gezien. En dat is na deze reeks aan foto’s helemaal niet gek!

Bekijk hieronder twee van de foto’s en klik hier om de hele reeks te bekijken!

Robin Groot verrast iedereen met veel prachtige privé foto'sRobin Groot verrast iedereen met veel prachtige privé foto's

Meer zien van Robin Groot kan op Instagram

Wil jij nou meer zien van de Nederlandse schaatsster Robin Groot? Neem dan zeker even een kijkje op haar Instagrampagina! Ze weet precies hoe ze de aandacht kan trekken en dat laat ze wel blijken. Robin geeft je regelmatig een kijkje in haar privéleven als ze bijvoorbeeld om vakantie is of lekker thuis aan het chillen met haar ploeggenootjes en beste vriendinnen. Het is dus zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!