Robin Groot en Pien Hersman laten schaatspakje achterwege voor zeldzame foto’s tijdens privé-gelegenheid

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Robin Groot en Pien Hersman laten hun schaatspakje achterwege voor zeldzame foto’s tijdens een bruiloft!

In een zeldzaam moment hebben schaatssters Robin Groot en Pien Hersman hun schaatspakjes ingeruild voor elegante galajurkjes. Tijdens een privé-gelegenheid, namelijk een bruiloft, werden de twee topsporters vastgelegd in een compleet andere setting dan we gewend zijn. De jurkjes zien er bij de twee schaatssters natuurlijk ontzettend goed uit. Het is dan ook weer enorm genieten geblazen.

Robin Groot en Pien Hersman stralen op bruiloft

Op de bruiloft straalden Robin en Pien in hun luchtige galajurkjes. De stijlvolle outfits lieten hen van een heel andere kant zien, weg van het ijs en de sportieve kleding. Het was een mooie gelegenheid voor de twee schaatssters om eens te laten zien hoe mooi ze eruit zien in galajurkjes. En hun fans werden bijna achterover geblazen van het resultaat.Wil je zelf zien hoe Robin Groot en Pien Hersman straalden in hun galajurkjes? Bekijk hier de prachtige foto’s!

De fans van Robin en Pien zijn enthousiast

De reacties op de foto’s waren overweldigend positief. Fans konden hun bewondering voor de nieuwe outfits van Robin en Pien niet onder stoelen of banken steken. Het zien van hun favoriete schaatssters in zo’n chique setting was een mooie verrassing. Het is weer een keer wat anders dan de strakke schaatspakjes waar ze normaal hun fans mee verrassen. Al zien die er natuurlijk ook altijd goed uit.

Meer zien van deze prachtige schaatssters?

Zowel Robin Groot als Pien Hersman hebben beide enorm veel mooie foto’s online staan. Als je er daar nou een aantal van wil zien, dan moet je even naar hun Instagram accounts gaan. Daar delen de beste vriendinnen namelijk ontzettend veel leuke kiekjes die ze met elkaar hebben geschoten. Dat is echt de plek waar je meer mooie foto’s van hen kan vinden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!

Johnny de Mol zegt zonder filter wat hij van zijn nichtje Noa Vahle vindt (video!)

Het is heel speciaal als je familieleden op een bepaalde manier over je praten. Dat blijkt maar weer wanneer Johnny de Mol zijn mening geeft over zijn bloedeigen nichtje Noa Vahle. 

Spannendste tv-strijd ooit is eindelijk losgebarsten: De Slimste Mens is in groot gevaar

Zelden was het zó close tussen twee zéér goed bekeken tv-programma's. Toch moeten de makers van de Slimste Mens zich zorgen gaan maken...