Rico Verhoeven wordt misleid op vol terras en schreeuwt het uit (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Kickbokser Rico Verhoeven wordt volop overvallen op een terras en schreeuwt het opeens keihard uit!

Onze Rico Verhoeven is in Monaco bij de Crystal Lounge Bar en heeft daar blijkbaar de aandacht getrokken van een soort goochelaar! Rico wordt namelijk helemaal misleid door de vreemde man en schreeuwt op het einde zo hard als hij maar kan!

Rico Verhoeven schreeuwt het uit tijdens misleiding

Onze populaire kickbokser Rico Verhoeven is in Monaco en ontmoet daar een man die erg goed mensen kan bedriegen! Hij weet namelijk precies wat Rico denkt. Het spelletje dat Rico met hem speelt bestaat uit drie dobbelstenen: Een rode, een zwarte en een witte. Ze kunnen allemaal, zoals een gewone dobbelsteen, van 1 tot 6 rollen. De man probeert dan te raden welke nummers per kleur hij op de tafel heeft liggen.

Maar Rico probeert vals te spelen! In plaats van de drie dobbelstenen op een nummer leggen, haalt hij er stiekem twee van de tafel af! Hij laat de witte dobbelsteen op 3 liggen en het ziet er ook uit alsof hij erg van het moment aan het genieten is. Hoe zou de man het nu nog goed kunnen raden? Nou, best simpel blijkbaar! Hij vertelt namelijk precies wat Rico heeft gedaan. Omdat Rico totaal niet begrijpt hoe hij dat heeft kunnen raden, wil hij nog een potje spelen.

Bij het tweede potje doet hij stiekem de rode en witte dobbelstenen in zijn zak en legt hij de zwarte dobbelsteen neer op 5. Maar op het laatste moment besluit hij toch om de rode dobbelsteen op 5 neer te leggen! Rico dacht echt dat hij hem nu zou pakken, maar ook deze ronde weet de man precies wat hij heeft gedaan! En dan is het ook best normaal dat de bokser keihard gaat schreeuwen en zich afvraagt hoe hij dit heeft kunnen doen!

Klik hier om zelf de video te bekijken!

Rico Verhoeven

Wat zeggen andere mensen over deze misleiding?

Vele mensen snappen er ook helemaal niks van, terwijl anderen denken te weten waar het aan ligt. De meningen zijn in ieder geval goed verdeeld. Ze zeggen bijvoorbeeld: “My theory is there is a guy on the other side hand signaling the color and number,” “Je moet 6 maanden geschorst worden omdat je hem probeerde te belazeren!!,” “Hoe dan? Geweldig!,” en “Hoeee dannn!? Nu moet ie het zonder bril op doen, kijken of het dan ook goed is!” Ook vinden alle fans van Rico het leuk dat hij eens een ander soort filmpje op zijn Instagramkanaal plaatst. Dat is een keertje wat anders dan alle boks momenten die hij normaal gesproken deelt met iedereen.

Meer zien van Rico Verhoeven

Wil je nou alles van Rico Verhoeven bekijken? Neem dan een kijkje op zijn Instagrampagina! Hier plaatst hij regelmatig berichten over wat er op dat moment speelt in zijn leven, of hij laat gewoon zien dat hij lekker op vakantie is. Het is het zeker waard om te bekijken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.

Maan de Steenwinkel schudt met haar achterste in leren pakje (video!)

Maan de Steenwinkel is weer terug van weggeweest. Niet alleen heeft ze nieuwe muziek, maar ook een hele nieuwe look!