Rico Verhoeven wordt aangevallen door groep mannen en trapt wild van zich af (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Hoewel we Rico Verhoeven kennen als bokser, lijkt hij ook over Martial Arts kwaliteiten te beschikken. Dit blijkt uit een video waarin Rico wordt aangevallen door een groep bezeten mannen..

Rico Verhoeven wordt aangevallen door een groep mensen en verandert in Jackie Chan

Nu Rico Verhoeven geen nieuwe bokswedstrijd heeft ingepland voor de komende tijd, lijkt hij tijd over te hebben voor zijn andere hobby’s. Dat blijkt tenminste uit zijn content op Instagram. In een recente video op Instagram zien we een heel andere Rico. Althans, tot op een bepaalde hoogte. Hij is namelijk te zien in een grote sportschool. Uit het niets rennen er 5 á 6 man richting hem toe en proberen hem aan te vallen. Er zitten zelfs mannen met zwaarden tussen. Rico weet ze allen één voor één uit te schakelen op hele subtiele wijze. Nu klinkt dit niet heel raar, omdat Rico wereldkampioen boksen is. Alleen heeft het filmpje meer weg van een sketch. Klik hier om de video te zien.

Rico Verhoeven werkt keihard aan zijn ‘stage fighting’ voor nieuwe films

Als je Rico Verhoeven volgt, weet je dat hij ook keihard werkt aan zijn carrière als acteur. Hij heeft zelfs al een hoofdrol gehad in een film; Black Lotus. Bij dergelijke actiefilms hoort natuurlijk een hoop ‘stage fighting’. Oftewel, het nepvechten in de scènes. Het doel is dat het er zo natuurlijk uitziet, zonder dat je de ander daadwerkelijk bezeert. De beelden liegen er in ieder geval niet om, Rico heeft het behoorlijk onder de knie. Hij laat het allemaal lijken alsof het niks is.

Wil je meer zien van Rico Verhoeven?

Wil je alles bijhouden van de grote Nederlandse bokser? Neem dan een kijkje op zijn Instagrampagina! Hierop plaatst hij allerlei dingen zoals sportvideo’s om je een beetje te motiveren, maar ook om zijn eigen voortgang richting een wedstrijd. Naast dit alles kan je ook naar mooie kiekjes van zijn vakantie kijken of naar leuke familiebeelden. Het is zeker even het checken waard!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jada Borsato deelt zomerse foto met doorschijnende broek en omhoog kruipend truitje

Jada Borsato is helemaal klaar voor de zomer en laat de rest van Nederland meegenieten van haar heerlijke zomerse outfit. Ze heeft een prachtige doorschijnende broek aan en een piepklein topje!

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!