Rico Verhoeven vult enorme in zijn monstertruck op en laat hem daarna leegzuigen (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Rico Verhoeven gaat helemaal los in zijn monstertruck. Eerst vult hij een enorme , daarna laat hij hem ook nog eens flink leegzuigen!

Onze Rico Verhoeven heeft drie opmerkelijke video’s gedeeld op zijn Instagram story. Hij deelt in de eerste story een video waarin hij zijn auto op laat vullen. Er wordt namelijk een nieuwe ruit in gezet. In de andere video laat hij zien dat er nog een ruit is die helemaal kapot is. Deze is hoogstwaarschijnlijk ingeslagen door iemand. Als laatst deelt hij ook nog een video waarin zijn auto helemaal leeggezogen wordt. Er lag namelijk nog allemaal glas en viezigheid achter in zijn auto. Op Instagram vragen zijn volgers zich af wat er is gebeurd. Hierop reageert Rico het volgende: ”iemand met hebberige handjes.” Er heeft dus waarschijnlijk iemand proberen in te breken in de auto van Rico. Toch zit er maar een heel klein gat in de ruiten, dus misschien was het puur vernieling. Bekijk de video’s hieronder en klik hier voor de video met de kapotte ruit.

Volgers van Rico Verhoeven zijn woedend

De volgers van Rico Verhoeven zijn woedend op degene die de ruit van zijn auto heeft vernield. Ze speculeren over de reden van het vernielen. Ze vragen zich af of de dader het heeft gedaan om iets uit zijn auto te stelen, of gewoon om iets te vernielen. Het gat in de ruit is namelijk enorm klein, dus iets stelen zou moeilijk gaan. Zijn volgers denken dat vooral dat het gewoon pure jaloezie is en zijn woedend op de dader.

Meer zien van Rico Verhoeven doe je op zijn Instagram

Wil jij nou nog meer zien van Rico Verhoeven? Neem dan zeker even rustig een kijkje op zijn Instagrampagina! Rico heeft naast deze prachtige zwarte bolide ook nog een Mclaren en een prachtige motor die hij regelmatig laat zien op zijn pagina. Ook deelt hij vaak beelden van zijn trainingen. Natuurlijk laat hij ook al zijn topprestaties zien als kickbokser. Rico deelt ook regelmatig kiekjes van zijn privéleven. Vooral de foto’s met zijn knappe vriendin Naomy van Beem zijn erg populair bij zijn volgers. Het is dus zeker de moeite waard om even snel een kijkje te nemen op zijn pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...