Rico Verhoeven richt ravage aan in de bosjes met zijn brommende gereedschap (foto’s)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Rico Verhoeven laat zichzelf goed bekijken wanneer hij in de bosjes staat. Hij gebruikt dan ook opeens zijn gereedschap om alles goed weg te krijgen!

Sportman Rico Verhoeven heeft voorlopig geen bokswedstrijd gepland staan. Toch blijft hij natuurlijk trainen en gaat hij elke dag in zijn ijsbadje zitten. En zelfs wanneer hij zich niet aan het voorbereiden is op een wedstrijd weet hij wel een andere manier waarop hij zichzelf goed kan vermaken!

Rico Verhoeven deelt foto wanneer hij in een boom klimt

Onze kickbokser Rico Verhoeven heeft al eerder gedeeld dat hij een grote fan is van de natuur en loopt ook graag met zijn vrouw rond met de prachtige uitzichten. Rico heeft even geen wedstrijden gepland staan en doet natuurlijk van alles en nog wat om zichzelf bezig te houden. Nu heeft hij dus besloten om in een boom te klimmen! Maar dat doet hij niet alleen voor de leuk. Hij wilt de boom namelijk weghalen en daar is hij al deels aan begonnen want dat zie je ook in de geplaatste foto. Hij verwijst dan door naar een linkje om de video ervan te bekijken maar omdat het vanaf Snapchat afkomt is hij nu niet meer te bekijken jammer genoeg. Maar hoe dan ook is Rico dus wel eventjes zoet buiten. Laten we hopen dat hij niet uit de boom is gevallen!

Bekijk hieronder de foto van Rico Verhoeven die op de boom staat.

Rico Verhoeven deelt foto wanneer hij in een boom klimt

Meer zien van Rico Verhoeven doe je op Instagram

Op Rico Verhoeven zijn Instagramkanaal is de kickbokser veel aanwezig. Hier laat hij vaak beelden zien van zijn trainingen. Dit is altijd erg interessant om te bekijken. Ook laat hij natuurlijk de beelden zien van zijn overwinningen en topprestaties. Daarnaast geeft hij je op Instagram natuurlijk ook af en toe een kijkje in zijn privéleven. Zo laat hij veel foto’s zien van zichzelf met zijn enorm knappe vriendin Naomy van Beem. Het is dus zeker de moeite waard om hier even een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!