Rico Verhoeven onthult ‘geheime wapen’ tegen Badr

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Rico Verhoeven realityserie gevecht Badr Hari

SBS heeft kickbokser Rico Verhoeven een jaar lang met camera’s gevolgd in aanloop naar zijn aanstaande gevecht met aartsrivaal Badr Hari. Van deze beelden is een vijfdelige realityserie gemaakt die vandaag van start gaat. Badr zal het echter niet bepaald in z’n broek doet van wat Rico allemaal heeft uitgespookt de afgelopen maanden…

Jetsetter Rico

We kennen Rico Verhoeven als een man met een verschrikkelijk interessant leven. Af en toe moet hij een wedstrijdje matten, maar tussendoor is er vooral ruimte voor uitstapjes. Hij heeft sinds kort een heuse Hollywoodcarrière, schuift regelmatig aan bij (inter)nationale tv-uitzendingen en hij vliegt bovendien de hele wereld over voor vette sponsordealtjes. Perfect voor een realityserie dus. Helaas blijft er weinig van dit leuke achtbaanleventje over wanneer Rico in trainingsmodus gaat. Ze hebben hem eigenlijk nét in het verkeerde jaar gefilmd dus…

Trainen, slapen en… praten

Hoe zijn dag er uit ziet als hij volledig ‘in voorbereiding’ is? Eten, slapen.. en vooral veel praten en analyseren. Gaap. Wie dacht een inkijkje in Rico’s onvoorspelbare glamourleven te krijgen komt dus bedrogen uit. Een Rico in training pendelt tussen sportschool en huis. Gewichten heffen, tegen een zware zak rammen, overleg met trainers, en dan gauw de auto in om de kinderen naar school te brengen, tandjes te poetsen en een verhaaltje voor te lezen. Wie had ooit gedacht dat saaiheid en consistentie Rico’s ‘geheime wapens’ waren? De meeste mannelijke kijkers schakelen juist in om deze rituelen eindelijk eens te ontsnappen!

Badr beeft niet

Wat zou Badr denken als hij ziet dat Rico z’n voorbereiding op deze manier ingevuld heeft? Dit softe gedoe staat namelijk haaks op de harde woorden die hij tijdens de persconferentie uitsprak. Deze beelden zijn koren op de molen van de Marokkaanse killer natuurlijk. Die lacht zich een ongeluk. Als Badr straks wint, staat Rico keihard voor l*l met die docu. Heel fijn, zo’n “filmisch gemaakte” serie – maar het gaat uiteindelijk maar om één ding. Die kampioensgordel.

Tenzij Rico ‘m op 21 december ‘gewoon’ pakt natuurlijk. Dat het zo’n verhaal blijkt waarin de ideale schoonzoon wint. Iedereen heeft het dan over zijn verstandige, familiegerichte voorbereiding, en zal naar de docu wijzen. Een kampioensgordel én een Gouden Televizier-nominatie? Zo zou dit ietwat huiselijke jongensboek toch nog een fonkelend einde kunnen krijgen…

Laatste nieuws

Zangeres Elize deelt lang vergeten filmpje uit losbandige jeugd

Onlangs verscheen een uitdagende foto van zangeres Elize in een doorschijnend pakje. De bloedmooie zangeres doet er zelf nog een schepje bovenop, door de bijbehorende video te delen!

Foto: Davina Michelle gebruikt oogpotlood op héél aparte plek

Davina Michelle staat wel een beetje bekend om haar overdreven eyeliner, echter gaat ze deze keer een beetje te ver. Waar gaat dat oogpotlood heen?

Foto: Monica Geuze laat haar rijpe perziken bijna ontsnappen

Monica Geuze is lekker op vakantie! En om deze warme bestemming goed in te leiden, besluit de influencer om een uiterst pikante foto online te zetten.. 

Gerelateerde berichten