Rico Verhoeven maakt elke man jaloers met video van onbetaalbaar wagenpark

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Rico Verhoeven laat even zijn collectie zien op de oprit en maakt daarmee iedere man wel jaloers!

Rico Verhoeven was eventjes thuis en dacht toen dat hij maar wat mannen jaloers moest maken. En dat is hem zeker gelukt! Rico heeft op Instagram even zijn collectie aan auto’s en zijn motor even laten zien en wat er tussen staat zul je niet geloven. Het begint met een mooie Ducati motor, waarna hij naar een McLaren loopt en daarna nog even een flinke Mercedes Jeep laat zien. Als je dat op je oprit hebt staan mag je toch wel aardig trots zijn. Want dat kan zeker niet iedereen zomaar even aanschaffen.

Klik hier om zijn onbetaalbare wagenpark te bekijken!

Wagenpark Rico Verhoeven

Waar is Rico Verhoeven nu mee bezig?

Mensen zijn nieuwsgierig wanneer Rico Verhoeven nou weer gaat vechten voor de titel. Dit is helaas nog niet bekend, omdat hij in Maart een toernooitje heeft gevochten waarin hij 3 anderen moest verslaan voor de titel. Dit lukte hem natuurlijk, waardoor hij al zo’n 10 jaar ongeslagen is. Hij heeft wel een 3-jarig contract getekend met Glory, dus een datum voor het volgende gevecht zal niet heel lang meer duren. Ondertussen doet hij anderen dingen, zoals een campagne helpen van Men’s Health. Ook Rico vindt het belangrijk dat mannen hun gezondheid in de gaten houden. The Kickboxing Society is ook een ding waar onze wereldkampioen zich mee bezig houdt. Deze sportschool wilt mensen helpen hun ware fitheid te bereiken en stress te verminderen of zelfvertrouwen te kweken. Je kan je opgeven voor gratis groepslessen en lekker trainen.

Meer zien van Rico Verhoeven

Wil je nou alles van Rico Verhoeven op de voet volgen? Neem dan een kijkje op zijn Instagrampagina! Hier plaatst hij regelmatig berichten over wat er op dat moment speelt in zijn leven, of hij laat gewoon zien dat hij lekker op vakantie is. In ieder geval genoeg om jezelf te vermaken dus check het gauw!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.

Maan de Steenwinkel schudt met haar achterste in leren pakje (video!)

Maan de Steenwinkel is weer terug van weggeweest. Niet alleen heeft ze nieuwe muziek, maar ook een hele nieuwe look!