Rico Verhoeven filmt topzware vriendin Naomy van Beem op straat na nachtje stappen (video)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Rico Verhoeven heeft in zijn leven flink wat trappen uitgedeeld, maar hier gaan zijn voeten pas echt zeer van doen. Kijk maar mee!

Na een toffe première waar Rico samen met zijn vriendin Naomy van Beem naartoe is geweest, heeft de sporter het even zwaar. De arme Rico moet naar huis lopen op blote voeten. Hij heeft de hele dag gelopen en zijn voeten begonnen toch wel een beetje pijn te doen. Maar hij krijgt daardoor wel nieuwe bewondering voor zijn vriendin. Want de knappe Naomy van Beem heeft namelijk hoge hakken aan en kan daar prima op lopen. Daar moet Rico natuurlijk wel even een filmpje van maken.

Rico Verhoeven filmt zijn mooie vriendin

Terwijl het bekende stel over straat loopt richting huis, maakt Rico even een filmpje van hen twee. En daarin uit hij gelijk zijn bewondering voor Naomy van Beem, die met haar hakken nog steeds over straat loopt, terwijl Rico zijn schoenen heeft uitgedaan. Maar aangezien Rico nogal groot is, filmt hij naar beneden als hij zijn vriendin opneemt. En dat levert een bijzondere hoek op. De sporter laat gelijk de beste kant van zijn vriendin zien. En hoewel het niet helemaal de bedoeling zal zijn geweest, zijn de fans van beide er niet geheel ontevreden mee. Zie hier de video!

Meer zien van Rico Verhoeven en zijn avonturen?

Als je nou nog meer van Rico wil meemaken, dan moet je even naar zijn Instagram gaan. Daar heeft de sporter nog veel meer mooie avonturen die hij graag deelt met mensen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.