ZIEN: René van der Gijp rent weg voor Hugo de Jonge

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het was weer tijd voor de nieuwe aflevering van De TV Kantine. En onder andere René van der Gijp en Hugo de Jonge kwamen voorbij.

Lees ook: Elise Schaap is weer te zien in dit tv-programma

Ja lekker man” klinkt het als René door de gangen van het RTL gebouw loopt. Je moet echt twee keer kijken om te zien dat het Carlo Boszhard is en niet echt de voetbal commentator. Al is die lach van René wel heel goed nagedaan, bijna eng. Ook kroop Elise Schaap in de huid van Chantal Janzen en deed Irene Moors doventolk Irma na. Er viel genoeg te zien dus.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carlo Boszhard (@carloboszhard)

Thuiswedstrijd

Het is natuurlijk niet de eerste keer dat Carlo in de huid kruipt van René. Het is dus, om in de voetbaltermen te blijven, een thuiswedstrijd. Van der Gijp gaf op zijn manier een rondleiding achter de schermen. En halverwege stond hij ineens in de Spartaanse kleedkamer van minister Hugo de Jonge. Als Hugo dan begint over afstand houden en coronamaatregels houdt René het maar snel voor gezien. De deur dicht gooien is dan ook de makkelijkste manier van afstand houden. Gelukkig kon de echte René er ook nog om schaterlachen. Bij Veronica Inside schotelden ze hem even een spiegel voor.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: stralende Marieke Elsinga krijgt met Gouden RadioRing eindelijk de waardering die ze verdient

Marieke Elsinga kan het bijna niet geloven, maar ze heeft de Gouden Radioring te pakken. Samen met Mattie kreeg ze een confettiregen over zich heen. 

Maxime Meiland omhelst kwaadaardig beest op prachtige foto

Maxime Meiland is een enorme dierenvriend. Dat blijkt wel uit de foto die ze deelt op haar Instagram. Al kijkt het beestje niet zo blij.

Foto: Yvonne Coldeweijer lacht zich rot om taakstraf Lil’ Kleine

Lil' Kleine krijgt waarschijnlijk een taakstraf voor zijn kiezen en Yvonne Coldeweijer kan daar smakelijk om lachen.