Relatie tussen Roxy Dekker en Koen van Heest zorgt voor wrijving bij andere Bankzitters: “Voor mij te jong”

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Kijk.nl

De relatie van Roxy Dekker en Koen van Heest zorgt nog steeds voor ruzie bij de Bankzitters. Zij vinden Roxy veel te jong voor Koen!

Matthyas het Lam en Milo ter Reegen zijn even bij VI op bezoek geweest in de aflevering. Dit komt omdat er een video werd gemaakt voor het Bankzitters YouTube kanaal. Milo wordt gevraagd te vertellen wat ze nou precies aan het doen zijn. Hij antwoord dat ze een challenge aan het doen zijn tegen een ander team, waarin ze de meeste kijkcijfers in 1 dag moeten krijgen. Dus gaan ze de hele dag naar allerlei programma om even in beeld te komen. Dat is dus gelukt! Na het gesprek vraagt Wilfred Genee of Milo nou de vriend is van Roxy Dekker. Waarop hij zegt: “Nee, die zit in het andere team. Dat is voor mij te jong!” Natuurlijk is dit allemaal lachend en als grap bedoeld. Ze vinden het helemaal niet erg dat deze relatie bestaat en gunnen Koen het van harte.

Bekijk hieronder het gesprek bij VI!

Veel volgers vinden Roxy Dekker en Koen van Heest samen maar niks

Er zijn veel volgers op sociale media die maar niet kunnen ophouden over het leeftijdsverschil van Roxy Dekker en Koen van Heest. Iedere keer zijn er wel weer vervelende opmerkingen te vinden over de twee. Hoe mensen zo met anderen bezig kunnen zijn. Roxy en Koen zijn zeer gelukkig samen en kunnen goed met elkaar opschieten. De mensen die zo moeilijk er om doen zijn volgens supporters van de relatie jaloers of ze hebben gewoon vrij weinig anders om te doen.

Meer zien van Roxy Dekker en Koen van Heest

Wil je meer zien van Roxy Dekker en alles kunnen bijhouden over haar nieuwe muziek bijvoorbeeld? Neem dan een kijkje op haar Instagrampagina! Wil je meer zien van een van de bankzitters en de vriend van Roxy Dekker, Koen van Heest? Neem dan ook eens een kijkje op zijn Instagram. Hier plaatst hij af en toe leuke foto’s en video’s van hem met Roxy of de Bankzitters. Wil je de Bankzitters zelf checken, dan kan je altijd nog even de Instagram van de Banzitters bekijken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!