Regel vierendertig: er bestaan ‘natuurfilmpjes’ van. Geen uitzonderingen.

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wie van het belangrijkste wereldnieuws op de hoogte wil blijven, kan in plaats van het nieuws ook gewoon de ‘newest video’s’-sectie van een willekeurige volwassenensite checken. Op dit moment worden de bekendsten van dit soort sites overspoeld met ‘Corona-p***o’. Wat ons bezighoudt willen we blijkbaar ook altijd graag in een onkuise omgeving zien. Uitzonderingen zijn er (bijna) niet. Maak kennis met ‘Rule 34’: als het bestaat, dan is er een stoute versie van.

De meeste gezonde mannen hebben het deze week misschien al langs zien komen tijdens hun ‘momentje voor zichzelf’: vieze filmpjes met coronavirusthema. ‘Douanebeambte arresteert vrouw met Corona-virus’, ‘Moeder in quarantaine doet het voor Corona-medicijn’, pikante video’s van mensen met mondkapjes op. Er werden tijdens de nog steeds voortdurende Corona-gekte vliegensvlug honderden volwassenenvideo’s geproduceerd. Waar ons hart of hoofd vol van is, loopt onze browsergeschiedenis van over.

Lees meer: Red het klimaat door ‘smerigste filmpje ooit’ te kijken

Regel 34

Het internet is een magische plek. Deze virtuele snelweg is inmiddels zó lang, dat wat je ook wenst sowieso wel ergens online staat. Da’s niet alleen handig voor leergierige internetgebruikers, maar ook voor de gemiddelde smeerkees. Als de theorie dat alles, maar dan ook álles online staat waar is, betekent dat namelijk ook dat er van elk mogelijk ding onkuis materiaal gemaakt is. Geen uitzonderingen.

Dit wordt ‘regel 34’ van het internet genoemd. De eerste 33 regels, waaronder ‘vrouwen zitten niet op het internet’ en ‘zonder foto’s geen bewijs’ zijn een stuk minder geloofwaardig dan deze vierendertigste. Hoe verklaar je anders dat er ‘vieze filmpjes’ over illegale immigranten, klimaatverandering, Donald Trump, of Fortnite bestaan?

Onze grootste angsten, maar dan vunzig

Je zou bijna denken dat deze filmpjes een manier zijn om onze grootste zorgen behapbaar maken. Neem Donald Trump. Toen hij president werd explodeerde het aantal pikante video’s waarin dikke oranjegeschminkte mannen met dubieus haar de hoofdrol spelen. Kunnen lachen om je angsten helpt, maar er aan denken terwijl je jezelf aanraakt werkt blijkbaar nóg beter.

De film die niemand wil zien, maar toch aanklinkt…

Neem de ‘bestorming van Area 51’ van 2019. Men dacht dat de Amerikaanse overheid aliens hadden verstopt in hun geheimzinnige woestijnbasis, en ging met een grote groep verhaal halen aan de poort. Wat gebeurde er online? Regel 34 liet zich gelden: een invasie van filmpjes met alienthema zette zich in. Geen aanrader trouwens.

Fortnite

Sjorren we ook wel eens onze zorgen over minder serieuze onderwerpen weg? Jazeker. Niet alleen kids, maar ook ouders zijn tegenwoordig 24/7 bezig met games als Fortnite. Wie opstaat met het schietspelletje, wil er natuurlijk ook mee ‘naar bed’ gaan. Gelukkig denkt rule 34 ook aan deze mensen. De hoeveelheid Fortnitefilmpjes zijn daarom zowel verbazingwekkend als volkomen begrijpelijk.

Fortnite p**n
De jeugd schreeuwt om Fortnite

Regel 35

Is deze regel écht waterdicht? Natuurlijk niet. Maar daar bestaat regel 35 voor. Deze luidt: ‘is er nog geen vies filmpje van, dan wordt het op dit moment gemaakt’…

Laatste nieuws

Ontmaskerd! De Panda van The Masked Singer kan haar identiteit niet langer verbergen

In The Masked Singer is het de bedoeling dat een identiteit geheim blijft, maar deze BN'er zit overduidelijk in het pak van de schattige Panda!

Foto: Nietsvermoedende Lieke Martens stiekem gekiekt in kleedkamer door teamgenote

Voetbalster Lieke Martens heeft heel laat pas door dat ze wordt gefotografeerd in de kleedkamer... oeps!

Video: Eva Jinek duikt ineens onder bureau bij Mattie Valk tijdens radio-uitzending

Eva Jinek was onlangs te gast bij Q Music. Hier leek de blonde presentatrice zich al wel héél snel op d'r gemak te voelen. Misschien wel té snel...

Gerelateerde berichten