Red Bull Airlines geeft vleugels aan Puck Moonen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De 25 jarige wielrenster Puck Moonen blijft je verrassen met haar indrukwekkende Instagram foto’s. Dit keer laat Puck zien hoe zij haar vleugels spreidt en ‘gewone’ vliegreisjes van bijvoorbeeld Ryanair inruilt voor een spannende vlucht met Red Bull Airlines.

Puck Moonen is snelheidsduivel

Puck Moonen is de laatste tijd opvallend veel in de weer met foto’s van de snelste en mooiste auto’s. Daar blijft het echter niet bij voor de blonde wielrenster! Ze gaat namelijk voor nóg sneller: Puck Moonen ruilde tijdelijk haar Mercedes in voor een vliegtuig! Op Instagram deelde ze een foto in een stuntvlieger van Red Bull Airlines. Puck was altijd al vlug op de fiets, maar we mogen haar sinds deze nieuwe  nu echt ’n snelheidsduivel noemen. Ondanks deze ‘flirts’ met andere voertuigen zien we Puck toch het liefst zelf in actie: strak in pak op de fiets!

Lees ook ZIEN: Wielrenster Puck Moonen heeft ‘nieuwe liefde’

Mooiste sportvrouw van Nederland

Voor alle wielerliefhebbers maakt Puck Moonen het nóg meer een echte ‘kijksport’. Puck is in topvorm en traint keihard om te schitteren voor de Belgische wielerformatie Chevalmeire. Op Instagram heeft Puck inmiddels ruim 535.000 volgers en is ook bij de onze zuiderburen zeer geliefd. “Mensen denken nu al – omdat ik een bekende naam heb – dat ik elke wedstrijd op het podium zal staan. Maar ik kom nog maar net piepen. Daarom zeg ik dat ik pas binnen vier jaar de absolute top wil bereiken.” Aldus een gedreven Puck Moonen…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!