Red Bull Airlines geeft vleugels aan Puck Moonen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De 25 jarige wielrenster Puck Moonen blijft je verrassen met haar indrukwekkende Instagram foto’s. Dit keer laat Puck zien hoe zij haar vleugels spreidt en ‘gewone’ vliegreisjes van bijvoorbeeld Ryanair inruilt voor een spannende vlucht met Red Bull Airlines.

Puck Moonen is snelheidsduivel

Puck Moonen is de laatste tijd opvallend veel in de weer met foto’s van de snelste en mooiste auto’s. Daar blijft het echter niet bij voor de blonde wielrenster! Ze gaat namelijk voor nóg sneller: Puck Moonen ruilde tijdelijk haar Mercedes in voor een vliegtuig! Op Instagram deelde ze een foto in een stuntvlieger van Red Bull Airlines. Puck was altijd al vlug op de fiets, maar we mogen haar sinds deze nieuwe  nu echt ’n snelheidsduivel noemen. Ondanks deze ‘flirts’ met andere voertuigen zien we Puck toch het liefst zelf in actie: strak in pak op de fiets!

Lees ook ZIEN: Wielrenster Puck Moonen heeft ‘nieuwe liefde’

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Puck Moonen (@puckmoonen)

Mooiste sportvrouw van Nederland

Voor alle wielerliefhebbers maakt Puck Moonen het nóg meer een echte ‘kijksport’. Puck is in topvorm en traint keihard om te schitteren voor de Belgische wielerformatie Chevalmeire. Op Instagram heeft Puck inmiddels ruim 535.000 volgers en is ook bij de onze zuiderburen zeer geliefd. “Mensen denken nu al – omdat ik een bekende naam heb – dat ik elke wedstrijd op het podium zal staan. Maar ik kom nog maar net piepen. Daarom zeg ik dat ik pas binnen vier jaar de absolute top wil bereiken.” Aldus een gedreven Puck Moonen…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Antoinette de Jong kan niet van collega in strak broekje afblijven

De prachtige Antoinette de Jong heeft het maar druk met haar schaatscarrière, maar in deze video blijkt ze toch soms nog best afgeleid te zijn op de baan.

Doutzen Kroes is bijna onherkenbaar op nieuwe foto

Doutzen Kroes deelt na enige tijd weer een foto van zichzelf. Al moesten de meeste volgers van de blondine wel even twee keer kijken of het wel écht Doutzen was..

Foto: Amy Vol laat fans watertanden met spannend pakje

Amy Vol verrast haar hongerige volgers met een spannend kiekje. De zangeres trekt een gewaagde outfit aan, en toont deze trots in de spiegel...