Rapper Snelle verruilt moeders fiets voor dikke Audi

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Beeld boven: Gräper Automotive

Rapper Snelle, misschien wel de populairste Nederlandse rapper van het moment, gaat financieel blijkbaar erg lekker. De man in kwestie heeft namelijk vanaf heden een reeeete dikke Audi SQ7 onder zijn achterwerk.

Het moge duidelijk zijn dat de carrière van rapper Snelle, eh behoorlijk snel gaat. Waar de beste man eerst ‘slechts’ een Audi Q3 onder z’n derrière had, is de artiest inmiddels ‘smoorverliefd’ op zijn nieuwe speeltje: een mega dikke Audi SQ7.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Snelle (@mcsnelle) op

Een hele dikke Audi SQ7

Wie al warm wordt bij het zien van de buitenkant van dit prachtplaatje, glijdt pas echt van z’n stoel bij het horen van het prachtige ‘innerlijk’ van dit monster op wielen. De SQ7 heeft namelijk een heerlijk klinkende V8 motor onder de kap liggen, waarmee Snelle voortaan binnen ruim 4 seconden op de 100 km/h zit. En ja, dat is rap voor een bak van ruim twee ton. Een schouderklopje is hier dan ook zeker op zijn plaats. Lekker gewerkt kerel!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wie zie jij in deze auto rijden? #audisq7 #audi #graperautomotive #sold #cars #carstagram #luxurycars #photography #rotterdam #graper #sq7

Een bericht gedeeld door Gräper Automotive (@graperautomotive) op

Laatste nieuws

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!

Video: Sophie Bouquet trekt jasje van lichaam voor pikante fotoshoot

Sophie Bouquet is misschien wel een van de knapste actrices van Nederland, maar met deze fotoshoot heeft ze zelfs zichzelf overtroffen!

Gerelateerde berichten