Rapper Snelle verruilt moeders fiets voor dikke Audi

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Beeld boven: Gräper Automotive

Rapper Snelle, misschien wel de populairste Nederlandse rapper van het moment, gaat financieel blijkbaar erg lekker. De man in kwestie heeft namelijk vanaf heden een reeeete dikke Audi SQ7 onder zijn achterwerk.

Het moge duidelijk zijn dat de carrière van rapper Snelle, eh behoorlijk snel gaat. Waar de beste man eerst ‘slechts’ een Audi Q3 onder z’n derrière had, is de artiest inmiddels ‘smoorverliefd’ op zijn nieuwe speeltje: een mega dikke Audi SQ7.

Een hele dikke Audi SQ7

Wie al warm wordt bij het zien van de buitenkant van dit prachtplaatje, glijdt pas echt van z’n stoel bij het horen van het prachtige ‘innerlijk’ van dit monster op wielen. De SQ7 heeft namelijk een heerlijk klinkende V8 motor onder de kap liggen, waarmee Snelle voortaan binnen ruim 4 seconden op de 100 km/h zit. En ja, dat is rap voor een bak van ruim twee ton. Een schouderklopje is hier dan ook zeker op zijn plaats. Lekker gewerkt kerel!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Jutta Leerdam huilt uit bij Jake Paul tijdens bloedheet tripje

Jutta Leerdam heeft het maar zwaar. De blondine is na het verlies in Calgary gelijk naar Puerto Rico gevlogen. 

Foto: Chantal Janzen krijgt extreem brutale vraag van volger na ijskoud bad

Chantal Janzen reageert op een nogal vreemde vraag van een van haar volgers en dat werd zeer bijzonder. Lezen we dit wel goed?

Foto: Omstreden model Rikkie Kollé blijft jaar langer Miss Universe Nederland

Rikkie Kollé mag haar titel Miss Universe Nederland één jaartje langer vasthouden...