Rapper Snelle verruilt moeders fiets voor dikke Audi

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Beeld boven: Gräper Automotive

Rapper Snelle, misschien wel de populairste Nederlandse rapper van het moment, gaat financieel blijkbaar erg lekker. De man in kwestie heeft namelijk vanaf heden een reeeete dikke Audi SQ7 onder zijn achterwerk.

Het moge duidelijk zijn dat de carrière van rapper Snelle, eh behoorlijk snel gaat. Waar de beste man eerst ‘slechts’ een Audi Q3 onder z’n derrière had, is de artiest inmiddels ‘smoorverliefd’ op zijn nieuwe speeltje: een mega dikke Audi SQ7.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Snelle (@mcsnelle) op

Een hele dikke Audi SQ7

Wie al warm wordt bij het zien van de buitenkant van dit prachtplaatje, glijdt pas echt van z’n stoel bij het horen van het prachtige ‘innerlijk’ van dit monster op wielen. De SQ7 heeft namelijk een heerlijk klinkende V8 motor onder de kap liggen, waarmee Snelle voortaan binnen ruim 4 seconden op de 100 km/h zit. En ja, dat is rap voor een bak van ruim twee ton. Een schouderklopje is hier dan ook zeker op zijn plaats. Lekker gewerkt kerel!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wie zie jij in deze auto rijden? #audisq7 #audi #graperautomotive #sold #cars #carstagram #luxurycars #photography #rotterdam #graper #sq7

Een bericht gedeeld door Gräper Automotive (@graperautomotive) op

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Gerelateerde berichten