Rappende Farid Azarkan neemt wraak op Arjen Lubach

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In Zondag met Lubach werden een aantal politici belachelijk gemaakt omdat ze niet bij Nieuwsuur aan durfden te schuiven. Lubach kreeg een verbazingwekkende reactie uit zéér verrassende hoek!

Arjen Lubach scoorde afgelopen weekend weer punten met een muzikaal filmpje dat viral ging. Hij maakte een item over alle politici die niet langs wilden/durfden te komen bij Nieuwsuur. Lubach sprak de mieterige lijsttrekkers in een rap belerend toe. Vooral Geert Wilders en Farid Azarkan moesten het ontgelden. De partijleider van de PVV reageerde er niet op, maar DENK-voorman Azarkan pakt het anders aan en nam wraak op Lubach!

Bekijk hieronder de rap van Arjen Lubach

Azarkan geeft Lubach koekje van eigen deeg

Het ludieke item van Lubach werd op een gepaste manier van repliek voorzien door Farid Azarkan: de DENK-leider had een eigen rap gemaakt! Azarkan hakkelde zich door de tekst op de melodie van Empire State of Mind van Jay-Z, hetzelfde nummer dat Arjen Lubach gebruikte. In zijn reactieve rap legt de partijleider uit waarom hij niet bij Nieuwsuur kon zijn. Hij zegt dat hij niet laf was, maar ziekjes. Azarkan maakt tussendoor nog een grapje over collega Tunahan Kuzu en promoot ook zijn manier van campagnevoeren. Arjen Lubach kon ook wel lachen om de rap: ‘Eerlijk, ik had dit eigenlijk van Wilders verwacht. Maar dit is ook nice.’

Bekijk hieronder de rap van Azarkan

De eindsprint van Farid Azarkan

Ondanks zijn matige flow verdient Azarkan hier toch complimenten. De politicus vertoont zelden incasseringsvermogen en verrast dus vriend en vijand met zijn filmpje. Azarkan zit deze verkiezingen wél goed in de propaganda-flow: hij kwam afgelopen week ook al positief in het nieuws door onderstaand filmpje, waarin een ontmoeting iets anders liep dan hij had verwacht, te delen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sylvie Meis neemt enorm risico met piepklein scheefgetrokken jurkje

Sylvie Meis laat op een donkere locatie weinig aan de verbeelding over dankzij deze nietsverhullende outfit...

Video: Hulpeloze Leontine Borsato aan riem meegetrokken

Leontine Borsato is sinds haar breuk met Marco Borsato een vrije vrouw. Niemand die bepaalt waar ze gaat en staat; dat doet ze nu lekker zelf! Toch laat deze knappe dame zich voor één keertje meesleuren. Aan een riem nota bene...

Sensi Lowe verleidt volgers met duizelingwekkende foto van haar troeven

Sensi Lowe laat haar volgers graag meedenken met hoe ze over straat gaat. Om de volgers extra te motiveren, plaatst ze er altijd heerlijke foto's bij!