Rappende Farid Azarkan neemt wraak op Arjen Lubach

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In Zondag met Lubach werden een aantal politici belachelijk gemaakt omdat ze niet bij Nieuwsuur aan durfden te schuiven. Lubach kreeg een verbazingwekkende reactie uit zéér verrassende hoek!

Arjen Lubach scoorde afgelopen weekend weer punten met een muzikaal filmpje dat viral ging. Hij maakte een item over alle politici die niet langs wilden/durfden te komen bij Nieuwsuur. Lubach sprak de mieterige lijsttrekkers in een rap belerend toe. Vooral Geert Wilders en Farid Azarkan moesten het ontgelden. De partijleider van de PVV reageerde er niet op, maar DENK-voorman Azarkan pakt het anders aan en nam wraak op Lubach!

Bekijk hieronder de rap van Arjen Lubach

Azarkan geeft Lubach koekje van eigen deeg

Het ludieke item van Lubach werd op een gepaste manier van repliek voorzien door Farid Azarkan: de DENK-leider had een eigen rap gemaakt! Azarkan hakkelde zich door de tekst op de melodie van Empire State of Mind van Jay-Z, hetzelfde nummer dat Arjen Lubach gebruikte. In zijn reactieve rap legt de partijleider uit waarom hij niet bij Nieuwsuur kon zijn. Hij zegt dat hij niet laf was, maar ziekjes. Azarkan maakt tussendoor nog een grapje over collega Tunahan Kuzu en promoot ook zijn manier van campagnevoeren. Arjen Lubach kon ook wel lachen om de rap: ‘Eerlijk, ik had dit eigenlijk van Wilders verwacht. Maar dit is ook nice.’

Bekijk hieronder de rap van Azarkan

De eindsprint van Farid Azarkan

Ondanks zijn matige flow verdient Azarkan hier toch complimenten. De politicus vertoont zelden incasseringsvermogen en verrast dus vriend en vijand met zijn filmpje. Azarkan zit deze verkiezingen wél goed in de propaganda-flow: hij kwam afgelopen week ook al positief in het nieuws door onderstaand filmpje, waarin een ontmoeting iets anders liep dan hij had verwacht, te delen.

Laatste nieuws

Styliste Roos Reedijk is deelnemers Kopen Zonder Kijken spuugzat (video)

Roos Reedijk laat net iets te duidelijk merken dat ze echt helemaal klaar is met de deelnemers van Kopen Zonder Kijken. 

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!