Ranomi Kromowidjojo ergert zich kapot in weggeknipt WIDM-fragment

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Een zeer opvallend weggeknipt momentje uit Wie Is De Mol? duikt op! Deelneemster Ranomi Kromowidjojo lijkt zich kapot te ergeren. De sfeer in de groep lijkt niet prettig dit jaar…

Nu Wie Is De Mol? weer is begonnen, is het Instagram-account van het succesvolle programma natuurlijk ook weer actief! Deze besloot om wat weggeknipte fragmenten te delen uit de spannende spelserie. Hier leek de sfeer echter niet heel optimaal te zijn, en er een hevige discussie aan de gang te zijn. Ranomi Kromowidjojo ergerde zich kapot, en moest écht wat stoom afblazen..

Ranomi Kromowidjojo irriteert zich mateloos in WIDM

Wie Is De Mol? is weer begonnen! Iedereen kan weer gezellig voor de buis gaan zitten voor deze mega-succesvolle spelserie. Het programma heeft weer allerlei verschillende deelnemers uitgekozen en het nieuwe seizoen is alweer enige tijd te zien op de buis. Via Instagram deelt het programma een weggeknipt fragmentje uit het programma. En ondanks de gezelligheid die het programma met zich meebrengt, lijken hier de gemoederen hoog op te lopen. In het fragment zien we Soy Kroon, Jurre Geluk en Anke de Jong in een busje zitten. De drie besloten de naam van mede-deelneemster Ranomi Kromowidjojo te roepen, om in hen team te komen. Echter lijkt het andere team niet positief te reageren op deze oproep, en de sfeer lijkt in één keer om te slaan. In het andere busje zitten namelijk Ranomi Kromowidjojo, Froukje de Both, Daniël Verlaan en Annick Boer. Deze groep lijkt deze noodoproep van de andere groep iets minder op prijs te kunnen stellen, en Froukje reageert geïrriteerd; “Dat is toch heel raar, blijf zitten gewoon. Laat lekker zitten joh“. Ranomi zelf lijkt de oproep ook niet zo op prijs te kunnen stellen. Ze slaat de deur hard dicht…

Lees ook: Genieten: Wie is de Mol-kandidaat Anke de Jong trekt doorschijnend pakje aan

Verhitte WIDM-groep niet zo hecht als voorgaande jaren

In de voorgaande jaren van WIDM leken de groepen allemaal vrij hecht te zijn geworden tijdens het hele Wie Is De Mol-avontuur. Echter lijkt er de kijkers iets op te vallen; dit jaar is dat een heel stuk minder het geval. Ze zouden het zelfs ‘niet gezellig’ hebben met elkaar. “Vind het ook een groep die totaal niet past bij elkaar. Kunnen totaal niet samenwerken“, “Het lijken wel kleuters!“, “Zouden die drie kleine kleutertjes zich schamen nu ze dit terugzien?“. Het lijkt dus allemaal niet heel gezellig te zijn in de WIDM-groep van dit jaar. Ze zouden niet kunnen samenwerken, zouden constant discussiëren en zich als ‘kleuters’ gedragen. Hoe zal dit in de loop van dit seizoen gaan? Zou de groep al wat hechter worden, of wordt er alleen nog maar meer ruzie gemaakt, en gediscussieerd? We gaan erachter komen tijdens de volgende aflevering..

Lees ook: Video: Winnares Fresia fronst haar wenkbrauwen op onmogelijke manieren tijdens WIDM-finale

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!