Rambo is back: Stallones laatste kunstje?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Rambo Last Blood

Oude actiehelden worden weer opgegraven!

Was jij ook één van de velen die dachten dat John Rambo al lang dood en begraven was? Het tegendeel blijkt waar: volgende maand komt er zomaar een nieuwe (en waarschijnlijk laatste) film over de rauwe oorlogsveteraan uit. De inmiddels bejaarde Sylvester Stallone hoeft inmiddels weinig moeite meer te doen om in de huid van dit karakter te kruipen. Het is nu al de week van de oude actieheld: Keanu Reeves’ Neo komt terug, Stallone doet z’n rode bandana weer om… We missen eigenlijk alleen nog ’n Terminator-reboot mét Schwarzenegger. Wat? Die komt óók dit najaar uit?

Nu écht voor het laatst?

Het is niet dat we deze gerimpelde vechtersbazen niet meer op ons scherm willen zien. Integendeel. Maar we gunnen ze na talloze geslaagde films ook gewoon ’n rustige oude dag. Bovendien zien we ze graag stoppen voor het lachwekkend wordt. Of hebben we dat punt al lang bereikt?

Check de trailer van Rambo: Last Blood en oordeel zelf: smaakvol laatste eerbetoon aan een geliefd personage, of grafschennis? Ach, we zijn best bereid om deze ’n kans te geven. Gewoon om John Rambo nog één keer z’n pijl en boog te zien schieten of met ’n machinegeweer om zich heen zien maaien. Deze keer niet in een jungle, maar in Mexico, waar hij zijn nichtje Gabrielle (gespeeld door Yvette Monreal, een kijkje waard!) uit handen van de beruchte drugscartels probeert te houden. Vanaf 19 september draait ie in Nederland!

Laatste nieuws

Video: Roxane Knetemann en Hélène Hendriks krijgen het warm van paaldans-act

Roxane Knetemann is erg dankbaar voor haar optredens bij VI, tenminste, behalve haar laatste optreden dan. Daar was ze flink van in de war.

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties.