Rambo is back: Stallones laatste kunstje?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Rambo Last Blood

Oude actiehelden worden weer opgegraven!

Was jij ook één van de velen die dachten dat John Rambo al lang dood en begraven was? Het tegendeel blijkt waar: volgende maand komt er zomaar een nieuwe (en waarschijnlijk laatste) film over de rauwe oorlogsveteraan uit. De inmiddels bejaarde Sylvester Stallone hoeft inmiddels weinig moeite meer te doen om in de huid van dit karakter te kruipen. Het is nu al de week van de oude actieheld: Keanu Reeves’ Neo komt terug, Stallone doet z’n rode bandana weer om… We missen eigenlijk alleen nog ’n Terminator-reboot mét Schwarzenegger. Wat? Die komt óók dit najaar uit?

Nu écht voor het laatst?

Het is niet dat we deze gerimpelde vechtersbazen niet meer op ons scherm willen zien. Integendeel. Maar we gunnen ze na talloze geslaagde films ook gewoon ’n rustige oude dag. Bovendien zien we ze graag stoppen voor het lachwekkend wordt. Of hebben we dat punt al lang bereikt?

Check de trailer van Rambo: Last Blood en oordeel zelf: smaakvol laatste eerbetoon aan een geliefd personage, of grafschennis? Ach, we zijn best bereid om deze ’n kans te geven. Gewoon om John Rambo nog één keer z’n pijl en boog te zien schieten of met ’n machinegeweer om zich heen zien maaien. Deze keer niet in een jungle, maar in Mexico, waar hij zijn nichtje Gabrielle (gespeeld door Yvette Monreal, een kijkje waard!) uit handen van de beruchte drugscartels probeert te houden. Vanaf 19 september draait ie in Nederland!

Laatste nieuws

Foto: Kijkers in shock door twee nieuwe actrices in House of the Dragon (HBO Max)

Er gaat een grote wisseling van de wacht plaatsvinden in de serie House of Dragon, de opvolger van Game of Thrones op HBO Max.

Foto: Patricia Paay wijst eindelijk boosdoeners aan na berucht ‘vies filmpje’

Patricia Paay kan eindelijk praten over het vervelende voorval met een 'vies filmpje' dat van haar opdook een aantal jaar geleden.

Foto: Sensi Lowe deelt diepgaand kiekje van openhangend jurkje

Sensi Lowe plaatst wel vaker prachtige foto's van zichzelf, maar meestal zijn ze niet zo diepgaand als het volgende kiekje!

Gerelateerde berichten