Rambo is back: Stallones laatste kunstje?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Rambo Last Blood

Oude actiehelden worden weer opgegraven!

Was jij ook één van de velen die dachten dat John Rambo al lang dood en begraven was? Het tegendeel blijkt waar: volgende maand komt er zomaar een nieuwe (en waarschijnlijk laatste) film over de rauwe oorlogsveteraan uit. De inmiddels bejaarde Sylvester Stallone hoeft inmiddels weinig moeite meer te doen om in de huid van dit karakter te kruipen. Het is nu al de week van de oude actieheld: Keanu Reeves’ Neo komt terug, Stallone doet z’n rode bandana weer om… We missen eigenlijk alleen nog ’n Terminator-reboot mét Schwarzenegger. Wat? Die komt óók dit najaar uit?

Nu écht voor het laatst?

Het is niet dat we deze gerimpelde vechtersbazen niet meer op ons scherm willen zien. Integendeel. Maar we gunnen ze na talloze geslaagde films ook gewoon ’n rustige oude dag. Bovendien zien we ze graag stoppen voor het lachwekkend wordt. Of hebben we dat punt al lang bereikt?

Check de trailer van Rambo: Last Blood en oordeel zelf: smaakvol laatste eerbetoon aan een geliefd personage, of grafschennis? Ach, we zijn best bereid om deze ’n kans te geven. Gewoon om John Rambo nog één keer z’n pijl en boog te zien schieten of met ’n machinegeweer om zich heen zien maaien. Deze keer niet in een jungle, maar in Mexico, waar hij zijn nichtje Gabrielle (gespeeld door Yvette Monreal, een kijkje waard!) uit handen van de beruchte drugscartels probeert te houden. Vanaf 19 september draait ie in Nederland!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Deze bekende Nederlanders zitten stiekem in Eurovisie-clip ‘Europapa’ van Joost Klein

Joost Klein heeft eindelijk zijn nieuwe clip laten zien en die zit vol bekende koppen. Deze mensen doen allemaal mee. 

Quincy Promes vermaakt zich prima in Rusland: dit is zijn beeldschone nieuwe vriendin

Quincy Promes vliegt soms naar dubai om zijn vriendin, rapper Dreamdoll, te ontmoeten voor een paar wilde nachtjes.

Foto: Prachtige Kelly Piquet maakt Max Verstappen alvast warm in Bahrein

De seizoensstart van de F1 is in Bahrein. Kelly Piquet is aanwezig en max Verstappen geniet zo te zien met volle teugen.