Rafael van der Vaart verdient goed bij NOS: koopt ex-voetballer gloednieuwe auto van onze belastingcenten?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rafael van der Vaart is al even gestopt met voetbal maar heeft het zeker niet slecht. Met het salaris van de NOS verdient hij genoeg om een gloednieuwe auto te kunnen kopen. 

In 2018 stopte Rafael van der Vaart zijn voetbalcarrière al. Sindsdien heeft hij niet alleen het voetbal moeten missen maar ook het riante salaris wat bij de baan komt kijken. Gelukkig heeft de ex-voetballer daar wat op gevonden. Sinds hij gestopt is, is hij namelijk een van de vaste gezichten van NOS studio voetbal. Hij geeft hier regelmatig analyses op de wedstrijden van de verschillende clubs en natuurlijk het Nederlands Elftal.

Rafael van der Vaart

Met zijn nieuwe baan hoeft hij gelukkig niet veel in te leveren. Er blijft namelijk genoeg geld over om een nieuwe auto te kopen! Op Instagram deelt Van der Vaart zijn nieuwe aanwinst. ‘De komende maanden rijd ik volledig elektrisch in deze supersnelle Mustang Mach-E GT van Ford’, schrijft hij onder de foto. Hij krijgt gelijk nog een tip van Robbert Doornenbos ‘Zo laat mogelijk remmen en zo vroeg mogelijk op je gas’, reageert hij. Wil je zelf zien welke auto Rafael van der Vaart gekocht heeft? Klik dan hier.

Rafael van der Vaart moet belastingbetaler bedanken

De aankoop is tegelijkertijd een reclame voor het autobedrijf Ford. Maar naast het autobedrijf moet Van der Vaart nog iemand bedanken, de belastingbetalers van Nederland! Omdat van de NOS van onze belasting betaald wordt, hebben wij dus indirect meebetaald aan de dikke wagen van Van der Vaart. De oud-voetballer heeft maar geluk met zo’n goedlopende carrière.

Meer zien van Rafael van der Vaart op Instagram

Rafael van der Vaart voetbalt dan niet meer, hij is zeker nog niet afgeschreven. Op Instagram deelt hij regelmatig updates over waar hij allemaal mee bezig is. Klik op deze link om op zijn Instagram pagina te komen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!

Johnny de Mol zegt zonder filter wat hij van zijn nichtje Noa Vahle vindt (video!)

Het is heel speciaal als je familieleden op een bepaalde manier over je praten. Dat blijkt maar weer wanneer Johnny de Mol zijn mening geeft over zijn bloedeigen nichtje Noa Vahle. 

Spannendste tv-strijd ooit is eindelijk losgebarsten: De Slimste Mens is in groot gevaar

Zelden was het zó close tussen twee zéér goed bekeken tv-programma's. Toch moeten de makers van de Slimste Mens zich zorgen gaan maken...