Rachel Rosier is leukste cadeautje in Sinterklaasjournaal

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wie is die vrolijke blonde dame met die mooie bos krullen van het Sinterklaasjournaal? Rachel Rosier reist tot 5 december met haar microfoon onze goedheiligman achterna!

Dieuwertje Blok is dé vrouw van Het Sinterklaasjournaal, maar Rachel Rosier begint toch aardig aan de deur te kloppen! Deze vrolijke blonde krullenbol van de EO, die je kan kennen van Checkpoint, is de razende reporter van het kinderprogramma. Rachel is nu al het leukste sinterklaascadeautje van dit jaar!

Rachel Rosier (30) presenteert Checkpoint en Topdoks

Rachel Rosier (spreek uit: Raagol) presenteert sinds 2016 jeugdprogramma’s van de EO en Zapp. Je kan haar vooral kennen van CheckpointTopdoksThe Passion en sinds 2019 is ze ook onderdeel van het Sinterklaasjournaal. Ze is jong, enthousiast, vrolijk en populair bij de kids én bij hun vaders! Het schijnt dat zelfs Sinterklaas, de ultieme ‘oude snoeper’, Rachel helemaal ziet zitten als ‘nieuwe Dieuwertje’ in de toekomst!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door R A C H E L R O S I E R (@rachebol)

Rachel Rosier: getrouwd, twee kinderen

Rachel Rosier trouwde op jonge leeftijd, en werd ook vroeg moeder. Inmiddels heeft ze er op 30-jarige leeftijd zelfs twee! Naast het moederschap en haar drukke tv-carrière heeft Rachel nog een passie: zingen!

Laatste nieuws

Foto: Helene Hendriks wordt volledig verkeerd begrepen na optreden VI Vandaag

Hélène Hendriks heeft gereageerd op de uitspraken die ze...

De 4 meest opmerkelijke feitjes en foto’s van GTST-actrice Noa Zwan

Noa Zwan is een van de meest getalenteerde jongeren die mee doet aan Goede Tijden, Slechte Tijden. Deze feitjes en foto's vallen het meest op.

Elise Schaap laat flinke heuvels zien op koude foto

Elise Schaap is een van de meest gewilde actrices van Nederland. Je ziet haar overal. Waar ze nu ook te zien is? Tussen hele koude bergen in.

Gerelateerde berichten