Rachel Rosier is leukste cadeautje in Sinterklaasjournaal

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wie is die vrolijke blonde dame met die mooie bos krullen van het Sinterklaasjournaal? Rachel Rosier reist tot 5 december met haar microfoon onze goedheiligman achterna!

Dieuwertje Blok is dé vrouw van Het Sinterklaasjournaal, maar Rachel Rosier begint toch aardig aan de deur te kloppen! Deze vrolijke blonde krullenbol van de EO, die je kan kennen van Checkpoint, is de razende reporter van het kinderprogramma. Rachel is nu al het leukste sinterklaascadeautje van dit jaar!

Rachel Rosier (30) presenteert Checkpoint en Topdoks

Rachel Rosier (spreek uit: Raagol) presenteert sinds 2016 jeugdprogramma’s van de EO en Zapp. Je kan haar vooral kennen van CheckpointTopdoksThe Passion en sinds 2019 is ze ook onderdeel van het Sinterklaasjournaal. Ze is jong, enthousiast, vrolijk en populair bij de kids én bij hun vaders! Het schijnt dat zelfs Sinterklaas, de ultieme ‘oude snoeper’, Rachel helemaal ziet zitten als ‘nieuwe Dieuwertje’ in de toekomst!

Rachel Rosier: getrouwd, twee kinderen

Rachel Rosier trouwde op jonge leeftijd, en werd ook vroeg moeder. Inmiddels heeft ze er op 30-jarige leeftijd zelfs twee! Naast het moederschap en haar drukke tv-carrière heeft Rachel nog een passie: zingen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.