Victoria Koblenko doet quiz en post nog meer foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Victoria Koblenko krijgt de afgelopen tijd veel complimenten voor haar fotoshoot in de LINDA en dat valt wel te begrijpen. De laatste editie had namelijk wel een heel pikant thema. Victoria blikt terug met een aantal spannende foto’s.

In het nieuwste nummer van de LINDA liep de spanning hoog op. Veel pikante onderwerpen werden aangesneden, en Victoria Koblenko spande daarin de kroon. De actrice werd op een hele bijzondere manier op de gevoelige plaat vastgelegd.

Lees ook: Victoria Koblenko laat zich zien in spannend LINDA-nummer

En die fotoreeks leverde haar veel lof op van haar volgers. Het regent complimentjes in haar DM’s. Victoria blijkt redelijk geobsedeerd door de makers van de foto. Dus toen de LINDA opbelde om de fotoreeks te maken sprong de actrice letterlijk een gat in de lucht. Hopelijk deelt ze de komende tijd meer foto’s uit de reeks, of misschien wel foto’s die het blad niet gehaald hebben.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Koblenko (@vkoblenko)

Popquiz met Victoria Koblenko

Victoria gaat graag een beetje aan de haal met haar volgers. Een beetje plagen en spelen. En dan niet alleen in foto’s die net niet alles onthullen. Nee, ze organiseert een heuse quiz onder haar volgers. De vraag van vandaag luidt dan ook op haar Instagram: Hoe is deze foto uit de LINDA gemaakt? Nu maar hopen dat deze quiz anders afloopt dan De Zwakste Schakel, anders zou je bij het verkeerde antwoord nog wel eens geblokkeerd kunnen worden door de beeldschone Victoria.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Koblenko (@vkoblenko)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zorgt tafeldame Angela de Jong wéér voor ondergang Vandaag Inside?

Angela de Jong schuift weer aan bij Vandaag Inside! Gaat het deze keer wel goed, of gaat de show hierna weer van de buis?

Foto: Hélène Hendriks werkt zich in het zweet met bekende vriendin

Hélène Hendriks heeft altijd gezegd dat ze een wild avontuurtje met deze blondine nóóit af zou slaan. Krijgt ze daar spijt van?

Privé foto van Boerin Janine in badkleding duikt op na BZV

Boerin Janine lijkt lekker te genieten met haar vriendinnen op vakantie! Met z'n allen poseren ze in badkleding..