Victoria Koblenko doet quiz en post nog meer foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Victoria Koblenko krijgt de afgelopen tijd veel complimenten voor haar fotoshoot in de LINDA en dat valt wel te begrijpen. De laatste editie had namelijk wel een heel thema. Victoria blikt terug met een aantal spannende foto’s.

In het nieuwste nummer van de LINDA liep de spanning hoog op. Veel onderwerpen werden aangesneden, en Victoria Koblenko spande daarin de kroon. De actrice werd op een hele bijzondere manier op de gevoelige plaat vastgelegd.

Lees ook: Victoria Koblenko laat zich zien in spannend LINDA-nummer

En die fotoreeks leverde haar veel lof op van haar volgers. Het regent complimentjes in haar DM’s. Victoria blijkt redelijk geobsedeerd door de makers van de foto. Dus toen de LINDA opbelde om de fotoreeks te maken sprong de actrice letterlijk een gat in de lucht. Hopelijk deelt ze de komende tijd meer foto’s uit de reeks, of misschien wel foto’s die het blad niet gehaald hebben.

Popquiz met Victoria Koblenko

Victoria gaat graag een beetje aan de haal met haar volgers. Een beetje plagen en spelen. En dan niet alleen in foto’s die net niet alles onthullen. Nee, ze organiseert een heuse quiz onder haar volgers. De vraag van vandaag luidt dan ook op haar Instagram: Hoe is deze foto uit de LINDA gemaakt? Nu maar hopen dat deze quiz anders afloopt dan De Zwakste Schakel, anders zou je bij het verkeerde antwoord nog wel eens geblokkeerd kunnen worden door de beeldschone Victoria.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!