Victoria Koblenko doet quiz en post nog meer foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Victoria Koblenko krijgt de afgelopen tijd veel complimenten voor haar fotoshoot in de LINDA en dat valt wel te begrijpen. De laatste editie had namelijk wel een heel pikant thema. Victoria blikt terug met een aantal spannende foto’s.

In het nieuwste nummer van de LINDA liep de spanning hoog op. Veel pikante onderwerpen werden aangesneden, en Victoria Koblenko spande daarin de kroon. De actrice werd op een hele bijzondere manier op de gevoelige plaat vastgelegd.

Lees ook: Victoria Koblenko laat zich zien in spannend LINDA-nummer

En die fotoreeks leverde haar veel lof op van haar volgers. Het regent complimentjes in haar DM’s. Victoria blijkt redelijk geobsedeerd door de makers van de foto. Dus toen de LINDA opbelde om de fotoreeks te maken sprong de actrice letterlijk een gat in de lucht. Hopelijk deelt ze de komende tijd meer foto’s uit de reeks, of misschien wel foto’s die het blad niet gehaald hebben.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Koblenko (@vkoblenko)

Popquiz met Victoria Koblenko

Victoria gaat graag een beetje aan de haal met haar volgers. Een beetje plagen en spelen. En dan niet alleen in foto’s die net niet alles onthullen. Nee, ze organiseert een heuse quiz onder haar volgers. De vraag van vandaag luidt dan ook op haar Instagram: Hoe is deze foto uit de LINDA gemaakt? Nu maar hopen dat deze quiz anders afloopt dan De Zwakste Schakel, anders zou je bij het verkeerde antwoord nog wel eens geblokkeerd kunnen worden door de beeldschone Victoria.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Koblenko (@vkoblenko)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

GTST-actrice Sophie Bouquet deelt heerlijke video vanuit de hot tub

Sophie Bouquet heeft het momenteel heerlijk naar haar zin op vakantie. De prachtige actrice is even aan het afkoelen in het bubbelbad. 

Foto: Beeldschone Dionne Stax straalt in luchtig jurkje

Dionne Stax heeft het zomergevoel helemaal in haar hoofd zitten. Bij deze hete temperaturen horen ook mooie zomerse outfits, en die heeft Dionne gevonden!

Huh: Marieke Elsinga bedriegt volgers met misleidende foto

Marieke Elsinga is altijd volkomen eerlijk met haar volgers. Toch lijkt Marieke haar volgers nu wel heel erg te misleiden met deze foto.