Puck Moonens weekend work-out

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De meeste mensen gebruiken het weekend om bij te komen van de lange en uitputtende week. In die twee vrije dagen sterken ze hun krachten om weer met goede moed aan de week te beginnen. Puck Moonen denkt daar net even anders over. Zij heeft namelijk geen weekend. Haar weekend zit, net als de rest van haar schema, vol met trainen. Puck laat maar weer eens zien waarom ze bij de absolute top van de sportwereld hoort.

Puck Moonen weet van wanten. De wielrenster is niet alleen een van de mooiste sporters van het land, maar ook nog eens een van de meest gemotiveerde. Ze gebruikt haar vrije dagen om nog meer kracht op te bouwen. Puck heeft haar garage thuis omgebouwd tot mini-sportschool, zodat ze ondanks e hele coronacrisis toch nog goed in vorm kan blijven. De laatste paar dagen is ze vooral bezig met squats zodat ze meer kracht heeft in haar core en benen. Alles natuurlijk om een betere wielrenner te worden.

Lees ook: Mooiste Wielrenster Puck Moonen terug in het zadel

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

No Days off

Puck zegt het zelf het beste: ‘No days off’. Wie aan de top van het sportlandschap wilt blijven zal moeten blijven trainen. En dat is exact waar Puck mee bezig is. Zelfs op zondag. In haar indrukwekkende train omgeving geeft de wielrenster alles wat ze heeft. Met een lekker ontspannen muziekje op zet ze haar verstand op nul en blijft ze gaan. Ze laat daarmee maar weer eens zien hoe uitermate gemotiveerd ze is om weer vol aan de slag te gaan met wielrennen. Met zo’n instelling is het een kwestie van tijd voordat Puck weer aan de absolute top zit.

puck moonen training

Extra effort

Nu het wedstrijdseizoen weer begonnen is moet Puck alles op alles zetten om te zorgen dat ze klaar is voor de grote wieler wedstrijden. Het kleinste foutje of verlies aan focus kan je al de kop positie kosten. Puck merkte al dat de vorige wedstrijd haar erg zwaar viel, zelfs met al haar goede voorbereiding. Dat betekent wel dat ze nu nog meer gemotiveerd is de volgende keer het beste uit zichzelf naar boven te halen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

Helaas geen finishlijn

Puck reed de Ronde de Mouscron na lang blessureleed. Haar rentree was iets minder glorieus dan ze had gehoopt. De renster haalde de finish niet en kreeg halverwege ook enorm last van haar maag, waardoor ze moest overgeven. Het is wel goed om te zien dat Puck weer serieus bezig is met haar plekje in de wielerwereld terug te krijgen. En hoewel ze de komende tijd waarschijnlijk niet weer zo’n grote wedstrijd kan rijden, blijft ze hard trainen zodat ze de volgende keer gewoon weer de finish haalt. Aan gebrek aan motivatie ligt het in ieder geval niet. Puck is namelijk super hard bezig met haar welverdiende comeback!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sterre Koning verleidt volgers met doorzichtig topje

Sterre Koning brengt haar volgers in extase met een nieuwe foto. De blonde zangeres poseert zowaar in een doorzichtig topje..

Foto: Jutta Leerdam laat broek bijna van heupen zakken in badkamer

Jutta Leerdam deelt wel vaker een prachtige foto van zichzelf, maar deze keer gaat ze nog een stapje verder. Haar broek lijkt bovendien langzaam naar beneden te glijden...

Foto: Juultje Tieleman begint vakantie zonder kleding

De altijd beeldschone Juultje Tieleman is weer op vakantie. Deze keer gaat het niet allemaal van een leien dakje; al haar kleding is foetsie! Hoe lost de blondine dat op?