Puck Moonen zit bovenop jongeheer en laat hem tussen haar benen kriebelen (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Puck Moonen zit bovenop haar vriend en laat hem een lieve poes aaien tussen haar vormen!

De prachtige Puck Moonen heeft een nieuw bericht geplaatst waarin ze iets laat zien wat veel mensen wel leuk vinden. Ze zit hier bovenop de jongeheer van haar vriend maar iets of iemand blokt dit. Er ligt namelijk een lieve poes, waardoor Puck niet goed kan zitten. Hij aait de poes die tussen haar ligt de hele tijd en geeft Puck zelf weinig aandacht. Dit vindt zij niet zo leuk, want zij wilt ook wel verwend worden. Maar uiteraard krijgen zulke lieve dieren voorrang.

Puck Moonen

Laatste ontwikkelingen rondom Puck Moonen

Puck Moonen heeft laatst op Instagram iets uitgesproken. Het is een heftig verhaal wat zij heeft meegemaakt. Ze had dit nog aan niemand verteld en maakte dit openbaar bekend. Het ging erover dat ze al ervaring had met fysio’s die irritante berichten gingen sturen naar haar. Dit is natuurlijk al vreselijk en ze veranderde maar steeds van fysio. Bij de laatste die ze bezocht voor het herstellen, legde de man zichzelf op een plek waar ze dit absoluut niet wilde. Ze is weggelopen en huilend in haar auto gaan zitten. Zoiets gun je niemand natuurlijk. Hopelijk kan ze hier snel overheen komen en goed geholpen worden door de mensen dicht bij haar!

Meer zien van Puck Moonen

Wil jij nou nog meer zien van de wielrenster Puck Moonen? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst de brunette vooral foto’s van zichzelf. Hier kunnen haar volgers enorm van genieten, want de vormen van Puck zijn goed te bewonderen. Naast deze foto’s plaatst Puck ook foto’s waarbij ze aan het relaxen is. Ze gaat vaak op vakantie in warme landen, dus dan kan dat wel. Ook af en toe komt er een kiekje uit haar privéleven voorbij. In ieder geval is het het waard om te bekijken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...