Puck Moonen verwart volgers plotseling met totaal onherkenbare Instagram foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Puck Moonen heeft zichzelf een keer van een hele andere kant laten zien aan haar volgers. Ze blijkt niet alleen heel knap te zijn, maar ook heel slim!

Puck Moonen heeft haar volgers helemaal verbaasd met een onverwachte foto op haar Instagrampagina. Ze is totaal onherkenbaar geworden. Toch zijn haar volgers er wel enorm positief over. Normaal gesproken pakt Puck Moonen helemaal uit. Ze laat zichzelf altijd zien in haar mooiste jurkjes en met prachtige make-up op. Verder zien we natuurlijk ook weleens beelden van Puck die aan het trainen is, maar dit keer heeft ze dus een onverwachte foto gedeeld. Ze heeft namelijk een hele natuurlijke en eerlijke foto geplaatst. Ze heeft geen make-up op, een simpele trui en verder het meest onverwachte; een bril. Toch staat deze outfit erg goed bij de knappe wielrenster. Vandaar dat haar volgers er enorm positief over zijn.

Wil jij de foto zelf bekijken? Dat kan hieronder!

Puck Moonen

Volgers van Puck Moonen delen lieve reacties

De volgers van Puck Moonen zijn dan ook erg blij met deze onverwachte foto. Ze laten massaal positieve reacties achter over de foto. Wij hebben de leukste reacties eruit gehaald en op een rijtje gezet voor jullie: ”Wow! I like the look with the glasses!, ”Die bril staat je echt goed!”, ”Staat jou leuk deze bril Puck.” en ”wel even wennen.”

Meer zien van Puck Moonen doe je op haar Instagram

Kan jij na deze leuke foto van Puck Moonen nog steeds geen genoegen krijgen van haar? Neem dan ook zeker nog even rustig een kijkje op haar Instagrampagina! De knappe brunette is de laatste tijd flink bezig met het plaatsen van leuke beelden. Zo deelt ze veel slideshows, waarin vaak wel tien foto’s of video’s te zien zijn. Op alle beelden ziet Puck er natuurlijk fantastisch uit. Verder deelt ze ook regelmatig beelden van haar trainingen, wedstrijden en haar beste prestaties van het wielrennen. Ook geeft Puck je nog een kijkje in haar privéleven. Het is dus zeker de moeite waard om even snel een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!